Το πρώτο «ταξίδι» των Ελληνικών Φρούτων στις Αραβικές χώρες

Jeddah 2

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συντονισμένες προσπάθειες των Ελλήνων παραγωγών φρέσκων φρούτων ώστε να «ανοίξουν» νέες αγορές. Η λύση στο ρωσικό εμπάργκο ακόμα εκκρεμεί, όμως αυτό το πρόβλημα γέννησε την ανάγκη και την ευκαιρία για τα Ελληνικά Φρούτα να ταξιδέψουν μέχρι την Σαουδική Αραβία!

Από το περασμένο Σάββατο (15/11/2014) εκπρόσωποι της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών βρίσκονται στη Τζέντα για να συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων του αραβικού κόσμου, την Foodex Saudi 2014.

Εκατοντάδες εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες συναντούνται αυτές τις μέρες στη Τζέντα και οι Έλληνες παραγωγοί είναι εκεί για να προβάλλουν τα Ελληνικά Φρούτα και να συνάψουν νέες εμπορικές συμφωνίες.

Jeddah 1

Ήδη έχει ξεκινήσει γύρος επαφών με παράγοντες της αραβικής αγοράς με τη συνεργασία της εμπορικού ακόλουθου της Ελληνικής Πρεσβείας κο. Ξυπολιά, ενώ από τη Δευτέρα (17/11/2014) μέχρι και την Πέμπτη η Foodex Saudi ανοίγει τις πύλες της για επισκέπτες και εκθέτες.

Στο stand D-50, υπό τον τίτλο "GReat Fruits" συμμετέχουν οι: Α.Σ. ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ, Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΑ», Α.Σ. ΜΕΣΗΣ, Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΣΕΠΟΠ ΝΑΟΥΣΑΣ, Α.Σ. VENUS, Α.Σ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, Α.Σ. ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και ΑΣΟΠ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της συγχρηματοδοτούμενης καμπάνιας έχει η εταιρεία NOVACERT, η οποία είναι πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά στους τομείς διασφάλισης -διαχείρισης ποιότητας και προβολής των αγροτικών προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NOVACERT ΕΠΕ
1ο χμ Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας - Βέροιας
Τ.Κ.: 59300, Ημαθία
Τηλ.: 2333053200-1-2
Φαξ: 2333053203

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Κωλέττη 25Β
Τ.Κ. :54627, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310554429
Φαξ: 2310554435

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.