Δωρεάν πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης αγροτών

Μια δωρεάν, πρωτοποριακή πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης για θέματα και τεχνολογίες αιχμής γύρω από την αγροτική παραγωγή μπορούν να αξιοποιήσουν οι αγρότες. 

Μπορούν να ενημερωθούν για θέματα όπως:

1. Βιολογική Γεωργία,

2. Βιο-οικονομία,

3. Πληροφοριακά Συστήματα στη Γεωργία,

4. Συστήματα Ακριβείας στη Γεωργία,

5. Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων,

6. Γεωργικές Αγορές,

7. Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20.

Ονομάζεται SKIFF (Skills for Future Farmers) http://info.future-farmer.eu/ και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόγραμμα Erasmus+.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο http://future-farmer.eu/ . Kάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί και να παρακολουθήσει τα παραπάνω ψηφιακά μαθήματα στην άνεση του δικού του χώρου και χρόνου, να επιλέξει ασκήσεις αυτο-αξιολόγησης και παράλληλα με την ηλεκτρονική συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου, να λάβει με αυτοματοποιημένο τρόπο πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης για τα επιλεγμένα μαθήματα. H εν λόγω εκπαίδευση είναι δυνατή και μέσω κινητών τηλεφώνων και φορητών συσκευών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου αναπτύξαμε μια εφαρμογή για φορητές συσκευές (συμβατή με Android και IOS) που παρέχει δωρεάν προγνώσεις καιρού, γεωργικές ειδοποιήσεις και νέα, κ.α.

Τέλος, η ομάδα του έργου παρέχει δωρεάν μια πλήρη και παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να διαφημίσει τα προϊόντα του ή να αναπτύξει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, σε λίγα απλά βήματα.

Για όλα τα παραπάνω και για τρόπους εγγραφής και πρόσβασης κανείς μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες σε μια πολύ συνοπτική παρουσίαση, διαθέσιμη εδώ
http://tinyurl.com/joinskiff-gr2 .