Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: "Αντί για τον πρωθυπουργό, είδαμε τις κλούβες με τα ματ"

Ο Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας συμμετείχε την Τετάρτη στο μεγάλο συλλαλητήριο των Ροδακινοπαραγωγικών Συλλόγων αλλά και άλλων φορέων στην Θεσσαλονίκη με έναν μόνο σκοπό. Επιτροπή των συλλόγων να συναντήσει τον πρωθυπουργό της χώρας ώστε να του εκθέσει τα ζητήματα που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κόσμο του νομού .

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Δυστυχώς το μόνο που μπορέσαμε να δούμε ήταν οι κλούβες των ΜΑΤ τα ΜΑΤ αυτοπροσώπως και τα αξεσουάρ τους. Δακρυγόνα, καπνογόνα, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και τα τοιαύτα.

Σε μια περίοδο που οι αγρότες καταρρέουν και μαζί μ αυτούς και όλες οι άλλες κοινωνικές ομάδες (εμπόριο παρεμφερείς κλάδοι κλπ) στην περιοχή μας, κάποιοι επιδίδονται σε κλειστές συσκέψεις (βλ. Δραγασάκης με «εκπροσώπους» )

Σε καμία από τις κλειστές συσκέψεις αλλά ούτε καν στο συνέδριο για την «Ανάπτυξη» όπου μίλησε ο πρωθυπουργός δεν προσκλήθηκαν οι αληθινοί εκπρόσωποι των αγροτών με τα θεσμοθετημένα όργανα τους «Αγροτικούς Συλλόγους» Μπροστά σ αυτήν την κατάσταση σαν έσχατη λύση στέλνουμε ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας να βρει άμεσα χώρο και χρόνο να ακούσει τα πραγματικά ζητήματα των αγροτών – ροδακινοπαραγωγών από τους ίδιους τους ανθρώπους της παραγωγής που βιώνουν την αδικία και την εξαθλίωση στο πετσί τους .

Ζητούμε συνάντηση ουσίας μαζί του για το παρόν και το μέλλον του κλάδου".