Στην Πανελλαδική σύσκεψη των Μπλόκων ο Μαρίνος Αντύπας

Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» συμμετείχε στην Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στη Λάρισα.

Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει:

"Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι από 11 ομοσπονδίες και από δεκάδες αγροτικούς συλλόγους σε όλη την χώρα. Έγινε πλούσια και γόνιμη συζήτηση για την οργάνωση του αγώνα, την επικαιροποίηση του πλαισίου αιτημάτων και την αναγκαία ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος. Αποφασίστηκαν συντονισμένες αγροτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, που θα κορυφωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη.

Απαντάμε αγωνιστικά στη συνεχιζόμενη επίθεση από την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που γίνεται ακόμα πιο σκληρή με τα νέα μέτρα που προωθούνται. Θα προηγηθούν αγωνιστικές δράσεις με πολλές και διάφορες μορφές που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές.

Το νέο ραντεβού της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων ορίστηκε για τις αρχές Γενάρη. Ο Αγροτικός Σύλλογος Μαρίνος Αντύπας αποφάσισε περιοδείες – εξορμήσεις - συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων και την επιλογή των μορφών πάλης.

Καλούμε όλους τους αγρότες σε επαγρύπνηση, να δώσουμε τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους κόντρα στις επιδιώξεις μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μεγαλεμπόρων".