Logo

Απάντηση του προέδρου της Κουλούρας για την αγροτική οδοποιία

Απάντηση σε σχόλιο μας για την αγροτική οδοποιία της Κουλούρας και τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του αντιδημάρχου Θανάσης Σιδηρόπουλου και του Θωμά Αγγελίνα, έστειλε με επιστολή του ο πρόεδρος της Κουλούρας Γιώργος Λιλιόπουλος. Σε αυτήν αναφέρει:

"Σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στο σάιτ σας στις 12/6 για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων της τοπικής κοινότητας Κουλούρας, θέμα που έβαλε ο Θωμάς Αγγελίνας στα προ ημερησίας διάταξης θέματα, έχω να αναφέρω τα παρακάτω:

Το γκρέιντερ ήταν όντως για έξι ημέρες στην Κουλούρα και έφυγε την έκτη ημέρα αφού το διέταξε ο αντιδήμαρχος να φύγει γιατί δεν είναι μόνο η Κουλούρα για συντήρηση αγροτικών δρόμων αλλά και άλλα χωριά του Δήμου όπως είπε.

Από τους 25 περίπου αγροτικούς δρόμους της Κουλούρας έγινε συντήρηση μόνο στους πέντε χωρίς να πω εγώ στον αντιδήμαρχο ότι έχουν τελειώσει οι εργασίες συντήρησης.

Αυτό που ανέφερε ο κύριος Σιδηρόπουλος ως απάντηση στον κύριο Αγγελίνα ότι εγώ είπα ότι τελείωσαν οι εργασίες είναι ψευδές αφού μόνο το 20% των εργασιών συντήρησης έγιναν πράγμα που μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε στην πράξη. Στην περσινή χρονιά και στην προπέρσινη οι εργασίες κράτησαν 15 και 15 ημέρες αντίστοιχα".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb