Ο Αγροτικός Σύλλογος "Μαρίνος Αντύπας" στο αγωνιστικό συλλαλητήριο του Κιλελέρ

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας "Μαρίνας Αντύπας" ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» που συνεδρίασε τη Δευτέρα 13 Μάρτη με θέμα την αποτίμηση του πρόσφατου αγώνα των αγροτών και την παραπέρα αγωνιστική πορεία, θέλουμε ιδιαίτερα να χαιρετίσουμε όλους όσους αγνόησαν εμπόδια που σηκώθηκαν από την κυβερνητική προπαγάνδα, που ξεπέρασε κάθε όριο με συκοφαντίες και ψέματα. Όσους ύψωσαν ανάστημα για να μην ξεκληριστούν από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, των μνημονίων που ψήφισαν οι 222 βουλευτές των κομμάτων που πολέμησαν των αγώνα μας.

Σε όσους προπαγάνδισαν «ότι δεν γίνεται τίποτα με τον αγώνα ή ότι οι αγώνες «πουλήθηκαν» θέλουμε να θυμίσουμε το «κέρδος» του περσινού αγώνα, όπως:

Το αφορολόγητο των 8600 έως 9500 ευρώ , το αφορολόγητο στις ενισχύσεις εξισωτικές αποζημιώσεις, τα προγράμματα, η σταδιακή εφαρμογή του ΕΦΚΑ, το τέλος επιτηδεύματος σε βάθος πενταετίας, στους αγρότες η απαλλαγή από τα δικαστήρια για κατηγορίες από προηγούμενους αγώνες μας, που βέβαια δεν ικανοποιούν τα αιτήματά μας και δε δημιουργούν προϋπόθεσες επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.

Αν θεωρούν ότι αυτά τα ελάχιστα δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων, τότε ας μην τα κάνουν χρήση όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι οι αγώνες δεν έχουν αποτέλεσμα να καλέσουν τους αγρότες να μην κάνουν χρήση των κερδών.

Ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας» αναφέρει ότι όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν αν οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν αψηφούσαν απειλές υπονόμευση, οικονομικό κόστος, συκοφαντία, προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη του κινήματος με ένα σωρό ψέματα και βρομιές από την κυβέρνηση και κόμματα που έτσι νομίζουν ότι μπορούν να κρύψουν τις αντιαγροτικές πολιτικές τους και την ευθύνη για τη ψήφιση του 3ου μνημονίου.

Συνεχίζουμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη συνέχιση των αγώνων με σταθμό της συμμετοχή των αγροκτηνοκτηνοτρόφων στο αγωνιστικό συλλαλητήριο του Κιλελέρ την Κυριακή 19 Μάρτη, ώρα:12:30 το μεσημέρι στο χώρο της θυσίας των κολίγων.

Τηλέφωνα συμμετοχής: 6975919478 / 6974396903".