Logo

Επιτυχής για μια ακόμη χρονιά η ημερίδα για τον αγροτοδιατροφικό τομέα που έγινε στα Τρίκαλα

Επιτυχημένη ήταν για μια ακόμη χρονιά η ημερίδα με θέμα «Γεωργία, Περιφερειακή Ανάπτυξη και Κοινή Αγροτική Πολιτική» που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας με πρωτοβουλία του συνδημότη μας πανεπιστημιακού Κώστα Καραντινινή και με τη συνεργασία φορέων και συλλόγων το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Για μια ακόμη χρονιά στην ημερίδα παρατέθηκαν και αναλύθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τον αγροτοδιατροφικό τομέα, τη γεωργία, τη μεταποίηση, την αγορά, από ανθρώπους που είναι οι κορυφαίοι του είδους τους, είτε σε πολιτικό είτε σε πανεπιστημιακό είτε σε επίπεδο αγοράς/μεταποίησης/εμπορίου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν, μέσα από τις ομιλίες τι συνέβη, τι συμβαίνει και τι προβλέπεται να συμβεί τα επόμενα χρόνια στον αγροτοδιατροφικό τομέα, έναν τομέα που αποτελεί έναν από τους πυλώνες επί των οποίων θα βασιστεί η Οικονομία ώστε να επανακάμψει.

Περισσότερα (πληροφορίες και φωτογραφίες) μπορείτε να δείτε στο:

http://e-periskopisi.gr/2017/03/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%b7-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4/

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb