Logo

Διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ θα κάνουν οι αγρότες της Βέροιας

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 14/12 στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ οι αγρότες της Βέροιας. Στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τάσος Χαλκίδης κάλεσε τους συναδέλφους του να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

"Υπάρχει ανάγκη για συσπείρωση όλων των αγροτών και της κοινωνίας της Ημαθίας γενικότερα για τα χειρότερα που έρχονται το 2017. Εμεις δεν έχουμε αντιπαράθεση με άλλους συλλόγους όπως ακούγεται και ουτε επιδιώκουμε την διάσπαση. τιμούμε τους συνάδελφους από την Αλεξάνδρεια και από όλη την Ελλάδα και τα αιτήματα σε γενικές γραμμές είναι κοινά όπως και τα προβλήματα. Παρά τις οποίες διαφορες θα πρεπει να υπάρξει δράση και πίεση προς την εκάστοτε κυβέρνηση το επόμενο διάστημα" είπε ο κ. Χαλκίδης.

Εκτενή ανάλυση και έκκληση για μαζική αντίδραση και συμπόρευση όλων των κλάδων που πλήττονται από την λαίλαπα της φορολογίας και της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας σε όλους τους παραγωγικούς φορείς της Ημαθίας έκανε ο ΓΓ Θόδωρος Παπακωνσταντίνου. "Είμαστε στην ώρα μηδέν. Τα πράγματα όσο πάνε θα χειροτερεύουν για τους αγρότες. Η φορολογική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι παράλογη και διώχνει τον κόσμο από την παραγωγή. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία το τελευταίο βήμα πριν την καταστροφή του κλάδου και δεν χωράνε πλέον αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις" είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Για την συνάντηση στην Λάρισα, της Πανελλήνιας Συντονιστικής των 69 μπλόκων στις 17 /12, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι θα πάνε με τα τοπικά αλλά και τα γενικότερα αιτήματα και εκεί θα αποφασιστεί ο τρόπος της αντίδρασης τι θα περιλαμβάνει. Εκτός από διαμαρτυρία με τα τρακτέρ θα πέσουν στο τραπέζι και άλλοι τρόποι όπως το κλείσιμο Δημοσίων Υπηρεσιών και Τραπεζών ακόμη και γραφεία βουλευτών.

"Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και αποφασιστικά του χρόνου δεν θα υπάρχει κάνεις σε αυτήν την αίθουσα καθώς θα τα έχουμε παρατήσει από την δυσβάστακτη φορολογία και το μεγάλο κόστος παράγωγης" είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου και προέβλεψε Βατερλό για την επόμενη χρόνια στα ροδάκινα αν δεν γίνουν ζημιές.

πηγή: ammosimathia.blogspot.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb