Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου "Μαρίνας Αντύπας"

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» και προχώρησε στην κατανομή των θέσεων του προεδρείου ως εξής:

Πρόεδρος: Τσιουλάκος Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Σκεντερίδης Ιωάννης
Γραμματέας: Γρέζιος Αντώνιος
Ταμίας: Μπιλιούρης Δημήτριος
Μέλος: Γκιόντος Γεώργιος
Μέλος: Παραστρατίδης Συμεών
Μέλος: Χατζηαθανασίου Αναστάσιος

Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας την περασμένη Κυριακή και αποφασίστηκε:

1ο: να συνεχιστούν και να ενταθούν οι προσπάθειες για τη μαζικοποίηση του συλλόγου για να μπορεί να οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας και να έχει αποτελέσματα και προοπτική.

2ο: να έρθει σε επαφή με τους άλλους αγροτικούς συλλόγους από Ημαθία και Πέλλα για κοινή κινητοποίηση στον ΕΛΓΑ της Βέροιας διεκδικώντας άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους παραγωγούς από τις ζημιές που προκλήθηκαν από παγετό, χαλάζι κα.

3ο: να συμμετέχουν μαζικά οι αγρότες στις λαϊκές κινητοποιήσεις όπως και στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία που προγραμματίζεται για τέλος Νοέμβρη.

4ο : αποφασίστηκε μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη να έρθει ο σύλλογος σε επαφή με τους αγρότες της περιοχής, έτσι ώστε να συμβάλλει στην κλιμάκωση και στον πανελλαδικό συντονισμό που θα γίνει τον επόμενο μήνα.