Υπογράφουν συμβάσεις οι δικαιούχοι τευτλοπαραγωγοί της ολοκληρωμένης

teftla

Από την Διεύθυνση Γεωργίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Καλούνται οι τελικοί Δικαιούχοι παραγωγοί της δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» να προσέλθουν εντός 10 εργάσιμων ημερών με καταληκτική ημερομηνία την 25-9-2014 στη Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Μητροπόλεως 44, Βέροια, 2ος όροφος, Τμήμα Κτηνιατρικής, Τηλ: 2331350133 Υπεύθυνος Τσαγγαλίδης Γεώργιος, προκειμένου να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της Αστυνομικής του ταυτότητας. Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι οι δικαιούχοι , δύναται οποιοσδήποτε τρίτος να υπογράψει τις συμβάσεις μόνο κατόπιν εγγράφου συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου και όχι με απλή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια Υπηρεσία.

Για τις περιπτώσεις Ανωτέρας βίας (π.χ. ασθένεια), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν εντός του προαναφερθέντος 10ημέρου στην Υπηρεσία μας αίτηση – δήλωση με τους λόγους αδυναμίας προσέλευσης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύουν την ανωτέρα βία.

Κατόπιν, εντός 20 εργάσιμων ημερών με ημερομηνία λήξης την 09-10-2014 θα πρέπει να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας και να υπογράψουν την σύμβαση. Η μη προσέλευση των δικαιούχων προς ένταξη για υπογραφή της σύμβασης μετά την παρέλευση της προθεσμίας συνεπάγεται μη ένταξη τους στην δράση, με εξαίρεση τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Η ανωτέρω ανακοίνωση και οι Υπουργικές Αποφάσεις τοιχοκολλήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας".