Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η νέα καμπάνια της ΕΒΖ

Έτοιμη να «ανάψει τα φουγάρα» των εργοστασίων της για τη φετινή καμπάνια ζάχαρης, με την αρχή να γίνεται την ερχόμενη βδομάδα με την έναρξη λειτουργίας της μονάδας της στο Πλατύ Ημαθίας και να ακολουθεί λίγες ημέρες αργότερα κι η Ορεστιάδα, δηλώνει η ΕΒΖ ΑΕ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της διοίκησης της ζαχαροβιομηχανίας, ο στόχος που έχει τεθεί, μετά τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές δράσεις είναι να στεφθεί από επιτυχία η έκβαση της φετινής καμπάνιας και να παραχθεί ποιοτική ελληνική ζάχαρη.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται: «Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να πούμε ΝΑΙ!!!!!! «ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ» και των δύο εργοστασίων Πλατέος –Ορεστιάδας [πρωτίστως του Πλατέος], στοχεύοντας στην επιτυχή έκβαση για την παραγωγή ελληνικής ποιοτικής ζάχαρης.

Η Διοίκηση με συνεχείς επαφές με Αγρότες-Τευτλοπαραγωγούς, αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ και του συνόλου των εργαζομένων, την πολύτιμη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς, οδήγησαν σήμερα την Εταιρεία παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες και εμπόδια να φτάσει οργανωμένα από κάθε πλευρά στην έναρξη της φετινής καμπάνιας παραγωγής ζάχαρης.

Η φετινή καμπάνια τοποθετείται την επόμενη βδομάδα έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις, πραγματοποιώντας αντίστοιχες επιτυχείς δράσεις για μια ομαλή και καθόλα αποτελεσματική παραγωγική περίοδο.

Η Διοίκηση της ΕΒΖ ΑΕ πιστεύει ότι όλα τα παραπάνω καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι με την παραγωγική διαδικασία θα συνδράμουν στην ενίσχυση της τευτλοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, αλλά και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ε.Β.Ζ ΑΕ».

πηγή: www.agronews.gr