Δεν τα βρήκαν οι τευτλοπαραγωγοί στη δημιουργία κοινής Ομάδας Παραγωγών

teftla

Δεν τα βρήκαν τελικά οι τευτλοπαραγωγοί στη σύσταση Ομάδας Παραγωγών οπότε σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΑγροΤύπο πρόεδρος του συλλόγου τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παύλος Μπογιαννίδης θα δημιουργηθούν δύο ξεχωριστές Ομάδες και στόχος στο μέλλον είναι ένωση όλων σε μια Διεπαγγελματική Οργάνωση για τα τεύτλα. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί δύο κοινές συναντήσεις των παραγωγών, τόσο στη Λάρισα, όσο και στον Πλαταμώνα της Κατερίνης, όπου αρχικά διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων ως προς το πώς θα πρέπει να προωθηθεί η διαδικασία.

Παρόλα αυτά η τρίτη συνάντηση στις 30 Ιουνίου στο εργοστάσιο του Πλατέος απέβη άκαρπη αφού οι Λαρισαίοι δεν προσήλθαν καν. Ωστόσο, επικοινώνησαν τηλεφωνικά και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία της δικής τους Ο.Π.

«Συναντηθήκαμε χθες αλλά οι συνάδελφοί μας από την Λάρισα δεν παρευρέθηκαν και μας ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν στην δημιουργία ξεχωριστής Ομάδας Παραγωγών με στόχο να απορροφηθούν περισσότερα κονδύλια από τις επιδοτήσεις», μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου τευτλοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Παύλος Μπογιαννίδης.

Και πρόσθεσε: «Μετά από αυτή την εξέλιξη προχωρούμε λοιπόν στη δημιουργία δύο Ομάδων Παραγωγών με στόχο αργότερα να δημιουργηθεί Διεπαγγελματική Τεύτλων.

πηγή: www.agrotypos.gr