Ο Κώστας Καλαϊτζίδης χαιρετίζει την έλευση Αλεξέϊ Αλεξένγκο

kalaitzidis kostas

Aναφορικά με την πραγματοποίηση συνάντησης την Δευτέρα 11 Μαΐου στη Βέροια, με πρωτοβουλία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, στην οποία θα παραστεί ο κ. κ. Αλεξέϊ Αλεξένγκο, δεύτερος τη τάξη, της κρατικής Υπηρεσίας Φυτοϋγείας και Κτηνιατρικής, της Ρωσικής κυβέρνησης, για θέματα που αφορούν το ροδάκινο, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Ημαθία περιμένει την συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαΐου στην Βέροια, με πρωτοβουλία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, στην οποία θα παραστεί κ. Αλεξέϊ Αλεξένγκο, δεύτερος τη τάξη, της κρατικής Υπηρεσίας Φυτοϋγείας και Κτηνιατρικής της Ρωσικής κυβέρνησης, για θέματα που αφορούν το ροδάκινο.
Στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν συνεταιρισμοί και ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Εκφράζοντας την ευαρέσκεια και την αισιοδοξία των συμπολιτών μου στην Ημαθία, η οποία στηρίζει κατά βάση την οικονομία της στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση του, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας και μέλος του δ.σ της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Χρήστο Γιαννακάκη για το συνεχές και άοκνο ενδιαφέρον του στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν την γεωργική παραγωγή της Περιφερειακής μας Ενότητας.
Ευελπιστώ ότι το αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την ΦΙΛΗ Ρωσία, στο οποίο συμβάλλουν με τις ενέργειες τους ο Ρώσος Πρόεδρος κ. Βλαδίμηρος Πούτιν και ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, θα δώσει οικονομική ώθηση στην Ημαθία και ολόκληρη την χώρα μας».