tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμβουλές για τη νέα καλλιεργητική περίοδο σε αγρότες του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας

Ενημερωτική εκδήλωση για τους αγρότες του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας διοργάνωσε η Novacert την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στο δημοτικό περίπτερο «Κιόσκι» της Νάουσας. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης που έχει υιοθετήσει ο συνεταιρισμός και αφορούσε την ενημέρωση των παραγωγών, αλλά και την συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους γεωπόνους για τις ιδιαιτερότητες της νέας καλλιεργητικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της NOVACERT κ. Ευαγγελόπουλος Γιάννης, μίλησε για τους επερχόμενους ψεκασμούς για τη φυτοπροστασία των καλλιεργειών και τους ορθούς τρόπους χορήγησης αζώτου στα φυτά. Ακολούθως, ο τεχνικός σύμβουλος του συνεταιρισμού κ. Πεχλιβανίδης Γιώργος παρουσίασε τη νέα νομοθεσία σχετικά με την κατάρτιση - πιστοποίηση των ψεκαστών. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του κ. Ιωαννίδη Φίλιππου (εντομολόγος PhD, τ. Διευθυντής του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, τ. Διευθυντής του εργοστασίου της ΕΒΖ στο Πλατύ) με θέμα: Έντομα πυρηνοκάρπων και αντιμετώπισή τους. Επίσης, από τον ίδιο έγινε εκτενής αναφορά στην ορθή χρήση των εντομοκτόνων για την αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας των εντόμων σε αυτά.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ κ. Πασχούλας Αντώνης, ενώ ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους δεκάδες παραγωγούς που παραβρέθηκαν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69