tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοπρατείται η κατασκευή κλειστού αγωγού και δικτύου άρδευσης στη Νέα Στράντζα της Νάουσας

Στη δημοπράτηση της κατασκευής αγωγού μεταφοράς νερού και νέου κλειστού δικτύου άρδευσης στο αγρόκτημα της Νέας Στράντζας του Δήμου της Νάουσας, προϋπολογισμού 1.146.553,84 Ευρώ προχωρά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα χαρμόσυνα αυτά νέα ανακοίνωσαν σήμερα στον Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης και ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, δικαιώνοντας έτσι τις πολύμηνες πιέσεις του Βουλευτή Ημαθίας όσο και της Διοίκησης του ΤΟΕΒ Αγροκτήματος Ναούσης για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το τεράστιας σημασίας έργο, που σημειωτέον περιλαμβάνεται ανάμεσα στα 3 πρώτα εγγειοβελτιωτικά έργα που δημοπρατεί το Υπουργείο σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ 25 ενταγμένων έργων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) θα κατασκευαστεί και θα παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία, καλύπτοντας τις αρδευτικές ανάγκες τις ευρύτερης περιοχής. Θα συμβάλει δε όχι μόνο στην εξοικονόμηση νερού για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών των καλλιεργειών και στην ορθολογική διαχείριση των εδαφοϋδατικών πόρων αλλά και στη μέριμνα για την ποιότητα των αρδευτικών νερών καθώς και στην προστασία του εδάφους, με απώτερο στόχο την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των καλλιεργειών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69