tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεν επέτρεψαν την έναρξη του προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Καρασμάνη συναντήθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες της Ημαθίας από την χαλαζόπτωση.

Ο κ. Βεσυρόπουλος ζήτησε να υπάρξει άμεση καταγραφή των ζημιών αλλά και να δοθεί άμεσα εντολή ώστε να ξεκινήσουν τις πτήσεις αεροσκάφη για την εναέρια αντιχαλαζική προστασία.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Βεσυρόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Από τον Απρίλιο είχα επισημάνει σε συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο και τον τότε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη, την άμεση ανάγκη ενεργοποίησης του συστήματος εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για να προστατεύσουμε αποτελεσματικά και ουσιαστικά την αγροτική μας παραγωγή. Δυστυχώς, γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεν επέτρεψαν την έναρξη του προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας και ο εφιάλτης της χαλαζόπτωσης έπληξε για άλλη μια φορά την Ημαθία. Φυσικά, οι καιρικές συνθήκες αποτελούν φαινόμενα που δεν μπορούν να ελεγχθούν απόλυτα. Πρέπει όμως να αξιοποιήσουμε όποιες δυνατότητες μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία. Δεν είναι ώρα για ευχολόγια. Ζήτησα, από τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσει εντολή ώστε από σήμερα να ξεκινήσουν τις πτήσεις τα αεροσκάφη της αντιχαλαζικής προστασίας και να ξεκινήσουν άμεσα οι εκτιμήσεις των ζημιών, οι οποίες είναι τεράστιες και ανεπανόρθωτες. Ήμουν ξεκάθαρος και απόλυτος».
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69