tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στενότερη συνεργασία μεταξύ ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για επιτάχυνση κατάρτισης των νέων Γεωργών και της Παροχής Γεωργικών Συμβούλων

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κ. Μπαγινέτα, πραγματοποιήθηκε στις 22/11/2019, συνάντηση με την νέα Διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, τον Πρόεδρο κ. Σ. Χαρουτουνιάν και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Π. Χατζηνικολάου, με αντικείμενο την ενημέρωση και επίσπευση των διαδικασιών που άπτονται της αρμοδιότητας του Οργανισμού και αφορούν τα   μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

Ειδικότερα, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η βούληση για στενή συνεργασία, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες στα μέτρα της Κατάρτισης των Νέων Γεωργών και της Παροχής Γεωργικών Συμβουλών, μέτρα κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα της χώρας μας.

Επίσης, εν όψει της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2021-2027, επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου, με την ενεργή συμβολή του στη συζήτηση και ανάλυση των παρεμβάσεων που προβλέπονται στα σχέδια Κανονισμών καθώς και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του στις Ομάδες Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69