tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεωργία Μπατσαρά: Χαιρετίζουμε την αθώωση των τριών συνδικαλιστών των αγροτών μας

Με αφορμή την αθωωτική απόφαση του Εφετείου των τριών συνδικαλιστών του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, η Υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την αθωωτική απόφαση των τριών συνδικαλιστών Αναστάσιου Χαλκίδη, Ιωάννη Βράνα και Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου, μελών της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας. Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση καθώς η δίωξή τους ήταν αποτέλεσμα πολιτικής μεθόδευσης με στόχο την τρομοκράτηση των συνδικαλιστών στους αγώνες που κάνουν για την διεκδίκηση επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών μας.

Και εγώ προσωπικά και το σύνολο του συνδυασμού μας «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ», από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε κοντά στους αγώνες των αγροτών μας, τόσο κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων, όσο και μετέπειτα σε συναντήσεις που κάναμε με τα μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας.

Πιστεύουμε πως η Δημοτική Αρχή, την οποία εκτιμούμε ότι θα αναλάβουμε από την 1η Σεπτεμβρίου, πρέπει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις των αγροτών και να προσφέρει κάθε ισχυρό εργαλείο για την δικαίωση των αγώνων τους. Πρέπει να νοιώθουν πως δεν είναι μόνοι τους. Γιατί οι αγρότες μας αξίζουν καλύτερα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69