tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση Φρόσως Καρασαρλίδου και Εκπροσώπων Συνεταιρισμών Οργανώσεων με την Υφυπουργό κα Κ. Παπανάτσιου για το θέμα της μαύρης αγοράς και της φορολόγησης των αγροτών

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων Συνεταιριστικών Οργανώσεων της Ημαθίας με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κ. Παπανάτσιου ύστερα από πρωτοβουλία της Βουλευτού Ημαθίας κας Φρ. Καρασαρλίδου. Κατά την συνάντηση η κα Καρασαρλίδου έθεσε το ζήτημα της υψηλής φορολόγησης των Αγροτών, το οποίο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον Αγροτικό κόσμο ιδιαίτερα της περιοχής μας, ο οποίος επλήγη από την επιβολή του Ρώσικου εμπάργκο και τις διαρκείς ζημίες από τις καιρικές συνθήκες.

Κατά την συνάντηση, οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις ανέλυσαν τα ζητήματα των πολύ χαμηλών τιμών πώλησης λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού από την παράνομη διακίνηση, την αδυναμία προσέγγισης των αγορών της Δυτικής Ευρώπης λόγω μικρών εμπορικών μεγεθών των Ελληνικών εξαγωγικών φορέων, τον χαμηλό βαθμό οργάνωσης της Ελληνικής παραγωγής και την έλλειψη προγραμματισμού στις φυτεύσεις των δενδρωδών καλλιεργειών.

Η κα Παπανάτσιου ζήτησε να υπάρξει συνεργασία στα θέματα της αρμοδιότητας της και κάλεσε τις Οργανώσεις να υποβάλουν τις προτάσεις τους στις υπηρεσίες του Υπουργείου για να τύχουν επεξεργασίας. Ταυτόχρονα ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι έχει συσταθεί σχετική Επιτροπή με την συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η οποία επεξεργάζεται μέτρα για την ελάφρυνση της φορολογίας των Αγροτών με αναπτυξιακή προοπτική έτσι ώστε η ωφέλεια να είναι πολλαπλάσια για τον Αγροτικό κόσμο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69