tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η διοίκηση του «Μαρίνου Αντύπα» επισκέφθηκε τον ΕΛΓΑ

xalazi32344

Η διοίκηση του αγροτικού  συλλόγου Μαρίνος Αντυπας επισκέφτηκε την Δευτέρα 2 Ιουνίου το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη κ Παπά για την πορεία των ενστάσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο οργανισμός (έλλειψη προσωπικού )καθώς και για την αντιχαλαζικη προστασία ,που φέτος παρά της αντίξοες καιρικές συνθήκες είναι ανύπαρκτη .

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: «Η προϊσταμένη ανέφερε ότι ενώ υπάρχει απόφαση αυτή βρίσκετε στη ελεγκτική επιτροπή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για υπογραφή .

Την ίδια μέρα η διοίκηση είχε συνάντηση με τον διευθυντή κοινοπραξίας συνεταιρισμών και ομάδων παραγώγων Ημαθίας που  ανέλαβε το έργο του ΟΣΔΕ  κ. ΝΤΑΟΥΚΑ από τον οποίο ζήτησε να μάθει, με ποιο κριτήριο παρακρατούνται χρήματα από τους παραγωγούς, για την υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ ,παρά το γεγονός ότι η συνεταιριστικές οργανώσεις ήταν κάθετα αντίθετες πέρση στο χαράτσι του ΟΣΔΕ  .

Διεξοδικά ο κ. διευθυντής δικαιολόγησε την ανάληψη του έργου από της συνεταιριστικές οργανώσεις, διότι πέρσι υπήρξε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των δηλώσεων, οι οποίες ήταν απαραίτητες για την ένταξη των συνεταιρισμών στη συμβολαιακη γεωργία

Καλούμε την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας να αναλάβει το έργο της υποβολής δηλώσεων του ΟΣΔΕ , όπως η περιφέρεια της Ηπείρου ώστε να μην πληρώνουν οι παραγωγοί μας ένα επιπρόσθετο χαράτσι .

Συναδελφισσες –συνάδελφοι η πλήρης απουσία του κράτους για την προστασία της παραγωγής μας ,παρά τα αυξημένα ασφάλιστρα στο ΕΛΓΑ ,η άδικες αποζημιώσεις σε πολλούς συναδέλφους μας, σε συνδυασμό με την μετατροπή των συνεταιρισμών σε διεκπεραιωτή υποχρεώσεων του υπουργείου χαρατσώνοντας τους αγρότες ,παρά τον ευρωπαϊκό κανονισμό που απαγορεύει ρητά να παρακρατούνται χρήματα για τις δηλώσεις ,καθώς και η συμμετοχή των συνεταιρισμών στην συμβολαιακη γεωργία θα σφίξει σαν θηλιά στο λαιμό της φτωχομεσαίας αγροτιάς .

Ο αγροτικός σύλλογος Μαρίνος Αντυπας καλεί τους αγρότες και τις αγρότισσες να αντισταθούν στην προσπάθεια που επιχειρείται από την ΕΕ και συγκυβέρνηση και τους συμβιβασμένους αγροτοσυνεταιριστές υπηρέτες αυτής της πολιτικής που έχει σκοπό να μας ξεκάνει από τα χωράφια και τα χωριά μας .

Τέλος καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου  ΑΣ Νάουσας, να παρεμποδίσει  την ενημέρωση του συλλόγου μας  από τον διευθυντή κοινοπραξίας κ Νταουκα (θέματα του ΟΣΔΕ  )».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69