tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καταγγελία για τα χρήματα που πληρώνουν οι αγρότες στις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αγροτών ο Θοδωρής Παπακωνσταντίνου έκανε την εξής δήλωση: "Τα συνήθη υποζύγια καλούνται και φέτος να επωμισθούν εκτός των άλλων και τον διπλασιασμό ή και τριπλασιασμό του τιμολογίου των δηλώσεων του ΟΣΔΕ. Σε περιόδους κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας των αγροτών κάποιοι θεώρησαν ότι ανακάλυψαν τις χρυσοφόρες αγελάδες. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση αυτές είναι ισχνές.

Πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον δημόσιο χαρακτήρα των δηλώσεων του ΟΣΔΕ αλλά και της εν γένει λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Πιστεύαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε στην κατεύθυνση της ορθολογικής διαχείρισης του συστήματος του ΟΣΔΕ ώστε να διασφαλίζεται και να προστατεύεται η μικρή αγροτική οικονομία.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου στην κατεύθυνση αυτή και την λήψη δραστικών μέτρων για την προστασία του αγροτικού εισοδήματος.

Ζητάμε την άμεση μείωση των τιμολογίων από τον φορέα που έχει αναλάβει την εκτέλεση των δηλώσεων του ΟΣΔΕ τον έλεγχο την συμμόρφωσή του, και την προσαρμογή του στα πραγματικά δεδομένα σύμφωνα με την οικονομία της κρίσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69