Logo

"Τράνταξαν" την Πατρίδα Βιτάλη και Ζιώγαλας (φωτογραφίες, βίντεο)

Περισσότερα από 4000 άτομα βρέθηκαν στην Πατρίδα και απόλαυσαν δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διασκεδάσουν τους χιλιάδες θεατές (δείτε αποσπάσματα στο παρακάτω βίντεο). 

Η Ελένη Βιτάλη ανέβηκε πρώτη στην πίστα και με το "Πάμε σε άλλες πολιτείες" άνοιξε την αυλαία. Αμέσως μετά εμφανίστηκε και ο Νίκος Ζιώγαλας και ερμήνευσαν μαζί 3-4 τραγούδια. Στην συνέχεια της βραδιάς οι δύο καλλιτέχνες έβγαιναν εναλλάξ. Ο κόσμος απόλαυσε το πρόγραμμα και χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τους δύο καλλιτέχνες. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τιμήθηκε για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Κατά την βράβευση του ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ σε όλη την Ελλάδα και από τις πρώτες στην Ευρώπη ενώ για τον κ Τζιτζικώστα τόνισε ότι είναι από τους λίγους πολιτικούς με ξεκάθαρη θέση για το θέμα των Σκοπίων. 

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας εξήρε το πολιτιστικό και το κοινωνικό έργο του συλλόγου της Πατρίδας ενώ για το όνομα της Μακεδονίας είπε ότι είναι μια και Ελληνική και πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια θα κάνει τα πάντα για να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχο Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κούτρας, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα και ο πρόεδρος της Φυτειάς Νίκος Αγγέλου. 

Τέλος να θυμίσουμε ότι η Ελένη Βιτάλη εμφανίστηκε τελευταία φορά στην Βέροια πριν τρία χρόνια, στο Θέατρο Άλσους. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποίησε συναυλία με την Γλυκερία.

Μετά την συναυλία των Βιτάλη - Ζιώγαλα, ακολούθησε ποντιακό πρόγραμμα.

 
 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb