Εδώδιμα και Αποικιακά "Πυρινός"

Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 54
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331027118
Υπεύθυνος: Ελένη Χριστοδουλοπούλου
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/pyrinos
 

Εδώδιμα & Αποικιακά "Πυρινός" 

Πυρινός

Από τον Ιανουάριο του 2017 δημιουργήσαμε στο κέντρο της Βέροιας ένα κατάστημα με επιλεγμένα ποιοτικά είδη διατροφής. Φρεσκοκομμένος καφές, ξηροί καρποί, δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα, όσπρια, μπαχαρικά και βότανα, βρίσκονται στις προθήκες του καταστήματος, μετά από σχετική αναζήτηση σε όλη την Ελλάδα και τις επισκέψεις μας σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες τοπικές επιχειρήσεις, και με παραγωγούς από διάφορα μέρη της Ελληνικής γης, για να σας θυμίσουμε γεύσεις μυρωδιές και αισθήσεις του παρελθόντος. Συγχρόνως υπάρχουν και νέες προτάσεις με ιδιαίτερες γεύσεις από το εξωτερικό που θα ανανεώσουν τις γαστρονομικές σας συνήθειες. Γαλακτοκομικά, παγωτά, ζαχαρώδη, ζυμαρικά, χυμοί, σάλτσες και λαχανικά σε βάζα, βρίσκονται ήδη στα ράφια του καταστήματος.

Στα «Εδώδιμα», μια λέξη που στο πέρασμα του χρόνου έχει αποκτήσει διπλή έννοια, φιλοξενούμε την «κληρονομιά» της ελληνικής γης και προσφέρουμε τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στηρίζοντας και τιμώντας σωστούς μικρούς παραγωγούς. Για τα «Αποικιακά», φέρνουμε από όλο τον κόσμο γεύσεις που θα δώσουν το κάτι ξεχωριστό στην καθημερινή διατροφή σας.

Γροθιά στο μαχαίρι της οικονομικής ύφεσης, διαφοροποιούμαστε από τον τυποποιημένο τρόπο πώλησης των υπεραγορών και προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Από την αρχή της χρονιάς, έχουμε «σπάσει το ρόδι», και σας περιμένουμε στην Μ. Αλεξάνδρου 54, απέναντι από την βυζαντινή εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ελένη Χριστοδουλοπούλου

 

Ξηροί Καρποί
Όσπρια
Μπαχαρικά
Βότανα
Καφέδες
Ζαχαρώδη
Δημητριακά
Ποτά

Κουλουράκια σε μεγάλη ποικιλία και χωρίς ζάχαρη
Κριτσίνια
Μπισκότα
Χειροποίητες σοκολάτες

Αυγά

Φρέσκο γάλα
Γιαούρτια
Ανθότυρο
Μυζήθρα
Φέτα

Αναψυκτικά

ΠΥΡΙΝΟΣ

Εδώδιμα & Αποικιακά "Πυρινός"
Μ. Αλεξάνδρου 54, Βέροια
Τηλ. 2331027118