ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χειρουργός Ουρολόγος

Διεύθυνση: Βετσοπούλου 72
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333022237
Κινητό: 6977577583
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/kouthouris
Βρείτε μας στο Facebook: ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

 

Ο Ιατρός ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ εκπαιδεύτηκε κατά το πλείστον στην Ελλάδα, στα Νομαρχιακά Νοσοκομεία Νάουσας, Δράμας  αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο Β΄ ΙΚΑ ”Παναγία” Θεσ/νίκης.

Έκανε μετεκπαίδευση 1 έτους στη Μεγ.Βρεττανία, στο Νοσοκομείο Alexandra Hospital, του Worcestershire Acute Hospitals NHS Trust, κυρίως στις διουρηθρικές επεμβάσεις (προστατεκτομή, θηλωματεκτομή) και στις ουρητηροσκοπικές επεμβάσεις.

 

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

 

Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα, επί 2ετία κατείχε Ιατρείο στο κέντρο της Θεσ/νίκης, το οποίο την Άνοιξη του 2008 μετέφερε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με σκοπό να συνεχίσει την Ιατρική παράδοση της μητέρας του, Φωτεινής Λαουτατζή Κουθούρη, Ιατρού Παθολόγου, που απεβίωσε το 2001. 

Παράλληλα συμμετέχει ώς επιστημονικός συνεργάτης στο πρότυπο Ιατρείο Υπογονιμότητας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Παπαγεωργίου” υπό την ηγεσία του Καθηγητού Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινολόγου Αναπαραγωγής Κου Ιωάννη Παπαδήμα.

 

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

 

Στο εν λόγω Ιατρείο συμμετέχουν ενδοκρινολόγος αναπαραγωγήςουρολόγος και γυναικολόγος αναπαραγωγής και ασχολούνται ταυτόχρονα με τον άντρα και τη γυναίκα του υπογόνιμου ζευγαριού.

Το Χειρουργικό τμήμα της ειδικότητάς του, εφαρμόζει στην κλινική "Άγιος Λουκάς" στο Πανόραμα Θεσ/νίκης. 

 

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

 

Παράλληλα ο Ιατρός, εξετάζει στα «ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ» στην Θεσσαλονίκη, Α. Μιαούλη 2 & 28ης Οκτωβρίου 10Α, τηλ. 2310670787, κιν. 6977577583.

 

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

 

Πεποίθηση του Ιατρού είναι ό,τι η υψηλή Ιατρική Τεχνολογία πρέπει να εφαρμόζεται στην Ουρολογία και να αντικαθιστά τυχόν παρωχημένες  επεμβάσεις του παρελθόντος, με στόχο, τόσο την μικρότερη δυνατή παραμονή του ασθενή στο Νοσοκομείο, όσο και την άμεση αποκατάσταση του ασθενή, με το λιγότερο δυνατό πόνο και τη γρηγορότερη επάνοδο του ασθενή στις καθημερινές, αλλα και στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σκοπός του Ιατρού είναι να εφαρμόσει τη μοντέρνα ενδοσκοπική επεμβατική Ουρολογία για τον κόσμο του Νομού Ημαθίας αλλά και να συμβάλλει στην επίλυση του πολύ σοβαρού και επίκαιρου προβλήματος της υπογονιμότητας, σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κλινική Υπογονιμότητας του Γ.Ν.Παπαγεωργίου, με προσέγγιση του υπογόνιμου ζευγαριού σαν ολότητα.

Ο Ιατρός θα ενημερώνει τον άμεσα ενδιαφερόμενο ασθενή μέσα απο την ηλεκτρονική εφημερίδα, με σύγχρονα άρθρα ή μικρά δοκίμια, ούτως ώστε να δίνει απαντήσεις σε καίρια ουρολογικά ζητήματα.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ:

- Διουρηθρική επεμβατική ουρολογία (προστατεκτομή, θηλωματεκτομή)

 - Ουρητηροσκοπική λιθοθρυψία

 - Πλαστική πέους (Nesbitt)

 - Χειρουργική αποκατάσταση ακράτειας στις γυναίκες (πλέγμα Perigee,TVT)

 - Διακυστική αφαίρεση λίθων

 - Ριζική προστατεκτομή σε καρκίνο προστάτη

 - Αποκατάσταση υδροκήλης, κιρσοκήλης

Επίσης:

- Υπέρηχοι

 - Ουροροομετρία

 - Θεραπεία Υπογονιμότητας

 - Ενασχόληση με Υπογόνιμα Ζευγάρια σε Συνεργασία με την

Πανεπιστημιακή Κλινική Υπογονιμότητας του Νοσοκομείου "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Νέα ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ μέθοδος θεραπείας του ΠΡΟΣΤΑΤΗ με LASER

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

Ο Ιατρός εφαρμόζει ήδη τη νέα μέθοδο θεραπείας του προστάτη, στο νοσοκομείο του "Αγίου Λουκά" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης εδώ και πάνω από δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ εφαρμόζεται σε περιπτώσεις: 

- Αιματουρίας

 - Λίθων κύστεως

 - Υπερπλασίας προστάτη

 - Επανέλεγχος ρουτίνας κ.ά.

Ωράριο λειτουργίας ιατρείου:
 
Δευτέρα 17.00-21.00 απόγευμα
 
Τρίτη 10.00-14.00 πρωί και 17.00-20.00 απόγευμα
 
Τετάρτη ΚΛΕΙΣΤΟ
 
Πέμπτη 17.00-21.00 απόγευμα
 
Παρασκευή 10.00-14.00 πρωί

Ημέρα χειρουργείου κατόπιν συνεννόησης.

Κάντε κλικ και δείτε Διουρηθρική Προστατεκτομή

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Ουρολόγο.

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ

ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χειρουργός Ουρολόγος
Δ. Βετσοπούλου 72, Αλεξάνδρεια
Τηλ.: 2333022237, 6977577583
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.