ΟΞΥΓΟΝΟ│ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ

Διεύθυνση: Πιερίων 37
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331020990
Φαξ: 2331020990
Κινητό: 6973897888
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/oxygono
Βρείτε μας στο Facebook: Οξυγόνο Μουστάκα Θεοπίστη
 

ΟΞΥΓΟΝΟ │ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ

ΟΧΥΓΟΝΟ

Η επιχείρηση «ΟΞΥΓΟΝΟ» λειτουργεί στη Βέροια στην οδό Πιερίων 37 από το έτος 2005 και κυριαρχεί στον τομέα της οξυγονοθεραπείας. Με εμπειρία άνω των 10 ετών και με κίνητρο την εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών της συνεχίζει να διαπρέπει στην αγορά και να αναπτύσσεται καθημερινά. Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού και της μακροχρόνιας εμπειρίας της διοίκησης η επιχείρηση «ΟΞΥΓΟΝΟ» προσφέρει χρήσιμες και λειτουργικές επιλογές σε ό,τι αφορά ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, υπηρεσίες και εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να λύσετε εύκολα και γρήγορα το πρόβλημά σας. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αποτελεί η μετέπειτα υποστήριξη των πελατών η οποία είναι ΑΜΕΣΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

Πιστοποιητικά

Κάτοχος των απαραίτητων από την νομοθεσία πιστοποιητικών ποιότητας για διακίνηση και διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων καθώς και όλων των συνοδών υπηρεσιών η επιχείρηση «ΟΞΥΓΟΝΟ» εγγυάται την εξυπηρέτηση της πελατείας της με τρόπο πάντα σύμφωνο με τις εξειδικευμένες ανάγκες της.

Άμεση εξυπηρέτηση

Κάθε κλήση σας είναι για εμάς τόσο σημαντική όσο και για εσάς. Ειδικότερα σε ένα “χώρο” που έχει να κάνει με την υποστήριξη της ανθρώπινης ζωής, η ανταπόκριση και η εξυπηρέτηση, είναι στοιχεία άμεσα και αναπόσπαστα της καθημερινότητάς μας.

Βέλτιστη υποστήριξη

Κάθε πρόβλημα έχει περισσότερες από μία λύσεις. Eγγυόμαστε την άμεση, σωστή και ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημά σας με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα, την αξιοπιστία και κατ’ επέκταση το συμφέρον σας.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια δεν αποτελεί προϊόν προς διαπραγμάτευση. Ένας τόσο ευαίσθητος χώρος, πέρα από την απλή γνώση και εμπειρία, απαιτεί και εξειδικευμένη γνώση, με την οποία εγγυόμαστε την ασφάλεια επί των έργων που αναλαμβάνουμε.

Ποιότητα και αξιοπιστία

Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση του εκπαιδευμένου και πολύπειρου προσωπικού μας, εγγυόμαστε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, με αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συσκευές οξυγονοθεραπείας
• Συμπυκνωτές Οξυγόνου
• Φορητοί συμπυκνωτές Οξυγόνου
• Φορητές φιάλες αλουμινίου
Αναπνευστικές συσκευές
• Νεφελοποιητές
• Συσκευές CPAP
• Συσκευές BiPAP
• Μάσκες και αναλώσιμα είδη για όλα τα είδη συσκευών

Ορθοπεδικά είδη
• Ζώνες οσφύος, μετεγχειρητικές, θερμαντικές
• Κολάρα, περικάρπια, επιστραγαλίδες, επιγονατίδες, ιμάντες, κτλ
• Ιατρικά καλσόν- κάλτσες, βοηθήματα ποδιών, πάτοι, κτλ
• Προϊόντα μαστεκτομής
• Αεροστρώματα, πιεσόμετρα, πάνες ακράτειας, κτλ
• Αναπηρικά αμαξίδια, βαδιστικά είδη, βοηθήματα μπάνιου, μαξιλάρια, κτλ
• Νοσοκομειακές κλίνες, βοηθήματα κλίνης, ορθοπεδικά στρώματα, κτλ

Ιατρικά είδη
• Ιατρικές ποδιές, κοστούμια, σαμπώ
• Στηθοσκόπια, οξύμετρα κτλ
• Εξοπλισμός ιατρείων και αναλώσιμα

ΟΞΥΓΟΝΟ

Αναπηρικά Αμαξίδια - Πι - Κρεββάτια - Αερόστρωμα - Συμπυκνωτές Οξυγόνου

 

ΟΞΥΓΟΝΟ

Ιατρικός Εξοπλισμός - Ορθοπεδικά Είδη - Γάντια - Πάνες - Υποστρώματα - Πιεσόμετρα

 

ΟΞΥΓΟΝΟ

Συσκευές Οξυγόνου - Νεφελοποιητές - Ιατρικός Εξοπλισμός (ποδιές - σαμπό)

 

oxygono krevatia Νοσοκομειακά κρεβάτια νοσηλείας
 oxygono voith mpan2

Βοηθήματα μπάνιου

 oxygono voithimata mpaniou Βοηθήματα μπάνιου
 oxygono peripatitiras Περιπατητήρες
Τέλος στους πόνους μυών και αρθρώσεων! BIOFREEZE... και ο πόνος σταματά!

ΟΞΥΓΟΝΟ

Τι είναι το Biofreeze

To Biofreeze είναι ένα μοναδικό προϊόν το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 60 χώρες εδώ και 20 χρόνια. Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης και του τρόπου δράσης του, ανακουφίζει αποτελεσματικά πόνους μυών και αρθρώσεων βασιζόμενο στις ευεργετικές ιδιότητες της Κρυοθεραπείας η οποία είναι γνωστή και ως «Η ψυχρή μέθοδος».

Σύμφωνα με έρευνα* που πραγματοποιήθηκε το 2010 στις Η.Π.Α το προϊόν αποτελεί το νούμερο 1 τοπικό αναλγητικό που συστήνουν οι ειδικοί. Η δράση του έχει αποδειχθεί σε μία σειρά κλινικών μελετών με αποτέλεσμα να το εμπιστεύονται και να το συνιστούν ορθοπεδικοί, ρευματολόγοι, φυσίατροι, φυσικοθεραπευτές & χειροπράκτες σε όλο τον κόσμο.

*Ref:2010 Market Study by the Allegheny Marketing Group - USA

Μηχανισμοί δράσης του Biofreeze

To Biofreeze θεωρείται ότι ανακουφίζει πόνους μυών & αρθρώσεων μέσω της Κρυοθεραπείας - γνωστής και ως «η ψυχρή μέθοδος». Η κρυοθεραπεία αποτελεί μια γνωστή και δημοφιλή μέθοδο ανακούφισης των πόνων. Δια της μεθόδου αυτής ενεργοποιούνται οι TRPM8 υποδοχείς, γνωστοί και ως υποδοχείς του κρύου. Οι υποδοχείς αυτοί είναι πρωτεΐνες που υπάρχουν στις νευρικές ίνες που διατρέχουν το δέρμα και άλλες περιοχές του σώματος. Όταν αυτοί οι υποδοχείς ενεργοποιούνται έχουν ως αποτέλεσμα:

 • Την ανακούφιση από τους πόνους
 • Την δημιουργία αίσθησης ψύχους στο δέρμα λόγω μείωσης της θερμοκρασίας και της ροής του αίματος στην περιοχή που εφαρμόζεται.
 • Το πιο διαδεδομένο μέσο Κρυοθεραπείας είναι ο πάγος. Το Biofreeze ουσιαστικά δρα όπως ο πάγος, χωρίς όμως να παρουσιάζει τα δυσάρεστα αποτελέσματά του όπως μούδιασμα, δυσκαμψία, ερεθισμό δέρματος, κίνδυνο κρυοπαγήματος και δεν απαιτεί ακινησία.

Ανακουφίζει από:

 • Μυαλγίες
 • Τον πόνο στις αρθρώσεις
 • Πόνους μέσης, πλάτης, ώμου, αυχένα, γόνατος, ισχίου, αγκώνα & αστράγαλου
 • Πόνους αρθρίτιδας & τενοντίτιδας
 • Πόνους από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια σπορ και άθλησης
 • Επώδυνους μύες & συνδέσμους
 • Επιπλέον ανακουφίζει πόνο από θλάση, διάστρεμμα, τράβηγμα, κάκωση

Δοσολογία και τρόπος χρήσης του Biofreeze

Ενήλικες και παιδιά άνω των 2 ετών: Εφαρμόζουμε το Biofreeze στην πάσχουσα περιοχή το πολύ 3-4 φορές την ημέρα. 

Παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών: Είναι απαραίτητη η συμβουλή γιατρού πριν τη χρήση των προϊόντων Biofreeze.

Βασικές οδηγίες χρήσης και προφυλάξεις σχετικά με τα προϊόντα αντιμετώπισης πόνου Biofreeze:

 • Ιδανικό για χρήση πριν & μετά από άσκηση και πριν τον ύπνο.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε πληγές, κατεστραμμένο δέρμα, μαζί με άλλες αλοιφές, gel (π.χ. υπέρηχων), κρέμες, sprays, υγρά εντριβής.
 • Διατηρείται μακριά από υπερβολική θερμότητα ή φλόγα. Να μην χρησιμοποιείται μαζί με θερμικές πηγές ή συσκευές.
 • Να μην χρησιμοποιείται μαζί με θερμικές γάζες και έμπλαστρα.
 • Να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ηλιακού εγκαύματος ή σε περιπτώσεις εγκαύματος από σάουνα.
 • Να μην γίνεται επίδεση.
 • Συνιστάται το πλύσιμο των χεριών μετά από κάθε επάλειψη.
 • Δεν περιέχει καψαϊκίνη. 

Μπορείτε να βρείτε το Biofreeze στο κατάστημα ΟΞΥΓΟΝΟ Μουστάκα Θεοπίστη.

 

Πάνες ακράτειας Hartmann

MoliCare Premium soft

Η φιλική προς το δέρμα πάνα ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής

Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέραστη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής της πάνας. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρης της πάνας από μη υφασμένο υλικό, ανατομικά εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία και αγκαλιάζουν το πόδι. Διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Οι αυτοκόλλητες ταινίες velcro ανοίγουν και κλείνουν πολλές φορές. Σε διακριτικό λευκό χρώμα με χρωματιστές λωρίδες για επισήμανση του μεγέθους και του βαθμού απορροφητικότητας. Προσφέρουν τέλεια προστασία χάρη στην υψηλή απορροφητικότητα και ικανότητα αποθήκευσης υγρών που διαθέτουν, αξιόπιστη προστασία από διαρροές και υπερβολική υγρασία. Διατηρούν ένα ευχάριστα στεγνό περιβάλλον γύρω από το δέρμα χάρη στην υψηλή αεροδιαπερατότητά τους στην περιοχή των γοφών. Υποαλλεργικές, δερματολογικά ελεγμένες.

MoliCare Mobile

Το σλιπ ακράτειας με την υφασμάτινη υφή

Σλιπ ακράτειας που φοριούνται και αφαιρούνται όπως τα κοινά εσώρουχα. Με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής του σλιπ. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρου του σλιπ από μη υφασμένο υλικό, με εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία. Διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Με υφασμάτινη εξωτερική επένδυση αδιαπέρατη από τα υγρά. Προσφέρουν τέλεια προστασία και άνεση κατά τη χρήση και προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία. Ιδιαίτερα απαλά και αεροδιαπερατά ώστε διατηρούν ένα ευχάριστα στεγνό περιβάλλον γύρω από το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένα. Διατίθενται σε τρεις τύπους.

Όλες οι πάνες ακράτειας διατίθενται σε όλα τα μεγέθη στις πιο προσιτές τιμές τις αγοράς.

 

Γυναικεία & ανδρικά εσώρουχα ακράτειας από το ΟΞΥΓΟΝΟ Μουστάκα Θεοπίστη

Caretex® Tulip, Γυναικείο εσώρουχο ακράτειας ούρων

Τα Caretex Tulip είναι επαναχρησιμοποιήσιμα εσώρουχα ειδικά σχεδιασμένα για να είναι δυνατή η χρήση τους με ή χωρίς πάνες και επιθέματα ακράτειας.

Εσώρουχο ελαφριάς ακράτειας.
Τα Caretex πλενόμενα εσώρουχα παρέχουν μια εντελώς νέα λύση για να είναι και να νιώθει ο χρήστης στεγνός, καθαρός και άνετος
Κατασκευάζονται από ένα φιλικό προς το δέρμα, απαλό, βαμβακερό ύφασμα.
Φαίνονται, προσφέρουν αίσθηση και εφαρμόζουν ακριβώς όπως τα εσώρουχα, γιατί στην ουσία είναι πραγματικά εσώρουχα
Δεν υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστό επίθεμα, χάρη στο ενσωματωμένο, απορροφητικό και προστατευτικό ενάντια στις διαρροές που ήδη διαθέτει το εσώρουχο

Τα φτερά γύρω από την απορροφητική περιοχή προστατεύουν τα ρούχα από κάθε διαρροή και λεκέδες, αφήνοντας έτσι αίσθηση στεγνότητας, καθαρότητας και άνεσης

Διαθέσιμο σε μεγέθη: Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

 • Ιδανικό για προγεννητικές και μεταγεννητικές ελαφριές διαρροές
 • Απορρόφηση της εφίδρωσης κατά την άσκηση ή το τρέξιμο
 • Κρατά την χρήστη στεγνή
 • Διακριτικό και άνετο
 • Πλένεται στο πλυντήριο
 • Αντιβακτηριακή δράση και με δυνατότητα να εμποδίζει τις οσμές, με φυσικό τρόπο
 • Υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής.
 • Μαλακό βαμβακερό ύφασμα, με αίσθηση σαν κανονικό εσώρουχο.
 • Υψηλή μέση ταιριάζει απόλυτα στο σώμα επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση
 • Οικολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον
 • Εξοικονόμηση κόστους σε βάθος χρόνου λόγω δυνατότητας πολλών χρήσεων
 • Κρατάει μέχρι 250 – 300 ml υγρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Σύμφωνα με Oeko-Tex Standard 100 για βλαβερές ουσίες

Caretex® Equinox, Βαμβακερά εσώρουχα ακράτειας πολλαπλών χρήσεων για τους άνδρες

Τα Caretex, EQUINOX είναι βαμβακερά εσώρουχα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Με καινοτόμο και διαπνέον απορροφητικό στρώμα, ραμμένο κατάλληλα στο εσώρουχο από το μπροστά μέρος μέχρι το πίσω, αντικαθιστώντας έτσι την ανάγκη για προϊόντα ακράτειας μιας χρήσεως.

Διαθέσιμο σε μεγέθη: Small 46-48, Medium 48-50, Large 50-52, X-Large 52-54, XX-Large 54-56

 • Κρατά τον χρήστη στεγνό, όντας διακριτικό και άνετο
 • Πλένεται στο πλυντήριο
 • Αντιμικροβιακό και διαπνέον ώστε να αποτρέπει τις μυρωδιές φυσικά
 • Σε διάφορα στυλ και μεγέθη
 • Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός και ύφασμα
 • Δείχνει εξωτερικά και δίνει την αίσθηση εσωτερικά, σαν ένα κανονικό ανδρικό εσώρουχο
 • Φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό σε βάθος χρόνου λόγω επαναχρησιμοποίησης
 • Συγκρατεί μέχρι και 200ml υγρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας ανάλογα με την μορφή ακράτειας
 • Από 100% Βαμβάκι ή 93% Βαμβάκι / 7% Ελαστίνη
 • Πιστοποιημένο κατά : Oeko-Tex Standard 100 – Class 1

 

ΜΟΥΣΤΑΚΑ

Οξυγονοθεραπεία

Η μέθοδος αυτή απευθύνεται όχι μόνο σε ασθενείς με προβλήματα, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να "οπλίσουν" τον οργανισμό τους ενάντια σε οποιουδήποτε είδους παθολογική ανάγκη. Η θεραπεία συνιστάται στη λήψη καθαρού οξυγόνου.
Φιάλες οξυγόνου με μειωτήρα και ρυθμιστή ροής
Οι φιάλες οξυγόνου όλων των μεγεθών με τον εκτονωτή φιάλης REGSON του οίκου Technologie Medicale Γαλλίας που διαθέτει ενσωματωμένο ροόμετρο βηματικού τύπου (ακριβείας) είναι κατάλληλες για παροχή ιατρικού οξυγόνου σε ασθενείς που χρήζουν ανάγκης οξυγονοθεραπείας.
Φιάλες OXYTRANS
Η μεγάλη καινοτομία των φιαλών αυτών έγκειται στην χρησιμοποίηση των κεφαλών RΜ200 και RΗ300 επί φορητών φιαλών οξυγόνου. Οι κεφαλές αυτές είναι ένα σύστημα που ενσωματώνει το κλείστρο της φιάλης, τον εκτονωτή πίεσης, το ροόμετρο ρύθμισης της ροής, το μανόμετρο ελέγχου και την ασφαλιστική βαλβίδα (και την λήψη για φορητό αναπνευστήρα στην έκδοση RH300) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται η φιάλη κανένα επί πλέον όργανο για την λειτουργία της. Είναι έτοιμες προς χρήση για κάθε εφαρμογή. Επιλύουν μία σειρά από καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες συσκευών οξυγόνου.
Συγκεντρωτής Οξυγόνου
Ο συγκεντρωτής οξυγόνου αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες πηγές επί τόπου παραγωγής οξυγόνου. Εξοπλισμένος με ροόμετρο για την ρύθμιση της παροχής από 0-5 λίτρα ανά λεπτό και με ελάχιστο θόρυβο, έχει ως μοναδική απαίτηση την τροφοδοσία του με ηλεκτρικό ρεύμα από απλή επιτοίχια πρίζα 220 V.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

 

ΟΞΥΜΕΤΡΟ

ΟΞΥΓΟΝΟ

To νέο οξύμετρο δακτύλου του Αμερικάνικου οίκου ΝΟΝΙΝ για την μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου του αίματος και των σφυγμών σε ενήλικους και παιδιά. Είναι ελαφρύ, εύκολο στην χρήση και παρέχει ακριβές μετρήσεις μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό.

 

ΟΞΥΓΟΝΟ
 
ΟΞΥΓΟΝΟ │ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΘΕΟΠΙΣΤΗ
Πιερίων 37, Βέροια
Τηλ. / Φαξ: 2331020990
Κιν. 6973897888
E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.