ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ιατρός Ακτινολόγος με εξειδίκευση στο Μαστό

Διεύθυνση: Δ. Βετσοπούλου 65
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Νομός: Ημαθίας
Τηλέφωνο: 2333028118
Κινητό: 6976633515
Ιστοσελίδα: www.daoukopoulos.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ιατρός Ακτινολόγος

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

 

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΜΟΣΥΝΘΕΣΗ

SELENIA DIMENSIONS 3D GENIUS MAMMOGRAPHY 

Το ακτινολογικό ιατρείο του Iατρού Aκτινολόγου Δαουκόπουλου Στέφανου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας έχει εξοπλιστεί με τον υπερσύγχρονο Ψηφιακό Μαστογράφο με διενέργεια Τομοσύνθεσης SELENIA DIMENSIONS 3D, κατασκευής του κορυφαίου Αμερικάνικου κατασκευαστικού οίκου HOLOGIC

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

Είναι ο μοναδικός μαστογράφος με τη χρήση του οποίου έχει αποδειχθεί από ανεξάρτητες πολυκεντρικές κλινικές μελέτες ότι εξασφαλίζεται αύξηση της διαγνωστικής ευαισθησίας και ειδικότητας της εξέτασης μαστογραφίας, αύξηση ανίχνευσης των αληθώς καρκινικών ευρημάτων και ταυτόχρονη μείωση των ψευδώς υπόπτων ευρημάτων.

Ειδικότερα από τις πλέον πρόσφατες δημοσιευμένες μελέτες (π.χ. OSLO Breast Screening Trial), προκύπτει ότι με την χρήση του Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS 3D για τον συνδυασμό 2D και 3D ψηφιακής μαστογραφίας εξασφαλίζεται:

 40% αύξηση στην ανίχνευση των διηθητικών καρκίνων
• 27% αύξηση στην ανίχνευση καρκίνων (διηθητικών και μη διηθητικών)
• 15% μείωση σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα

 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

Η HOLOGIC είναι η μοναδική εταιρία που έχει αποδείξει την υπεροχή της 2D & 3D ψηφιακής μαστογραφίας σε σχέση με την κλασική 2D ψηφιακή μαστογραφία ενώ είναι η μοναδική που διαθέτει για την τεχνική της τομοσύνθεσης έγκριση FDA.

Τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά του μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS τα οποία τον καθιστούν το κορυφαίο μαστογράφο παγκοσμίως είναι:

• Ψηφιακός ανιχνευτής από Άμορφο Σελήνιο (a-Se, AMORPHOUS SELENIUM SEMICONDUCTOR) για άμεση μετατροπή των ακτίνων Χ σε πραγματικό ψηφιακό σήμα εξαιρετικής ευκρίνειας.
• Το ιδανικότερο pixel size μόλις 70μm που όπως έχει αποδειχθεί συμβάλει στην ανίχνευση μικροαποτιτανώσεων στο πλέον πρώιμο στάδιο.
• Διαστάσεις εξεταστικού πεδίου ανιχνευτικής διάταξης 24x29 cm με τη μεγαλύτερη δυνατή μήτρα λήψης 3328x4096.
• Λυχνία ακτίνων Χ, τροχιάς Βολφραμίου (Tungsten) με φίλτρα 0.060 mm Rhodium και 0.060 mm Silver εξασφαλίζοντας μείωση της δόσης κατά τουλάχιστον 30% και διατηρώντας ιδανική την ποιότητα εικόνας.
Δυνατότητα κίνησης – κλίσης του πιέστρου συμπίεσης (Fully Automatic Self Adjusting Tilt). Mε τη δυνατότητα αυτή το πίεστρο προσαρμόζεται αυτόματα στη φυσική κινητικότητα του μαστού και παρέχει ομοιόμορφη συμπίεση. 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

Το πίεστρο FAST είναι ειδικά σχεδιασμένο και ιδιαίτερα χρήσιμο εφόσον συνήθως υπάρχει δυσαναλογία του πάχους του μαστού κοντά στο θωρακικό τοίχωμα σε σχέση με το πρόσθιο τμήμα του, και έτσι η ποιότητα εικόνας παραμένει η υψηλότερη δυνατή σε όλο το εύρος του μαστού.

Διαθέτει την πρωτοποριακή δυνατότητα COMBO MODE μέσω της οποίας πραγματοποιεί λήψη μαστογραφίας 2D και 3D με μία και μόνο συμπίεση του μαστού ώστε να είναι εφικτή η ακριβής σύγκριση και στοίχιση ευρημάτων μεταξύ εικόνων τομοσύνθεσης και κανονικής 2D εικόνας.

Επιπλέον η ασθενής δεν ταλαιπωρείται από τις επαναλαμβανόμενες και μεγάλης διάρκειας συμπιέσεις όπως συμβαίνει σε άλλα συστήματα ενώ ο συνολικός χρόνος εξέτασης ελαχιστοποιείται.

• Η Τομοσύνθεση πραγματοποιείται σε όλες τις λήψεις , τόσο σε CC όσο και σε ΜLO.
• Ο Xρόνος πραγματοποίησης εξέτασης τομοσύνθεσης είναι μικρότερος από 4sec
• Η ανακατασκευή σε εικόνες τομοσύνθεσης γίνεται με πάχος τομών: 1mm

Η σειρά SELENIA, έχει λάβει το βραβείο “Frost & Sullivan’s Market Leader ship and Product Line Strategy” για την τεχνολογική της υπεροχή στον τομέα της ψηφιακής μαστογραφίας καθώς και δύο επιπλέον βραβεία “ Frost & Sullivan’s Best practices Awards”.

Επιπλέον σημαντικές βραβεύσεις αναγνώρισης της πρωτοποριακής τεχνολογίας που εφαρμόζει ο κατασκευαστικός οίκος HOLOGIC είναι μεταξύ άλλων:

- Breast Health Business Wins Telly Award
- MM&M AWARD FOR MAMMO MARKETING
- Detoitte’s Fastest growing Technology
- Top 10 Inovations from MEDICAL IMAGING TECHNOLOGY.

 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

Υπηρεσίες που παρέχονται στο Ακτινολογικό Ιατρείο – Σύγχρονο Διαγνωστικό Κέντρο:

Τρισδιάστατη Ψηφιακή Μαστογραφία
Υπέρηχος Υψηλής Ευκρίνειας
Έλεγχος Οστεοπόρωσης
Ψηφιακές Ακτινογραφίες
Έγχρωμος Υπέρηχος Triplex
Υπερηχογράφημα Οργάνων & Αγγείων
Βιοψίες Μαστού & Θυρεοειδή (με υπερηχογράφημα και στερεοταξία)
Ψηφιακές Σαλπιγγογραφίες
Πανοραμικές Ακτινογραφίες Οδόντων 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ 

 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ιατρός Ακτινολόγος με εξειδίκευση στο Μαστό
Δ. Βετσοπούλου 65, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλ. Ιατρείου 2333028118
Κιν. 6976633515
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.