ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση: Τσούπελη 10 (1ος όροφος)
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331064177
Υπεύθυνος: Αρετή Τομπουλίδου 6939005323
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/giannopoulos

 

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός

 

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

 

Υπηρεσίες που αναλαμβάνει ο ιατρός:

Αισθητική Χειρουργική (Προσώπου, Στήθους, Σώματος)

Επανορθωτική Χειρουργική

Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική

Αποτρίχωση με Laser Alexandrite – Candela

Νήματα Προσώπου – Σώματος PDO

Εγχύσεις Botox

Βιολογικοί Παράγοντες (PRP – PRGF)

Μεσοθεραπεία Δέρματος

 

 

Εξέταση ΜΟΝΟ με ραντεβού

 

Κάντε κλικ για να δείτε τις φωτογραφίες!

 

 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Η πρώτη επιλογή σε laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLAse του οίκου Candela laser corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα κατάλληλο για αποτρίχωση, ευαραγγείες κάτω άκρων χρώματος μπλέ (1.0 έως 3.0 mm) και γεροντικές κηλίδες άκρας χειρός, προσώπου κ.α.
Πρόκειται για σύστημα Laser τύπου Alexandrite long pulse (3 msec), με το μεγαλύτερο SPOTSIZE (6/8/10 mm) και το μοναδικό σε ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic cooling service) δια ψεκασμού κρυγενίου.

 

ΜΠΟΤΟΞ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι από τις γνωστότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες αντιγήρανσης. Η κοσμητική χρήση του botox για τις ρυτίδες έκφρασης είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία.

 

ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Το ενέσιμο lifting με νήματα PDO είναι 100% βιοαπορροφήσιμα νήματα. Ουσιαστικά σχηματίζουν ένα υποστηρικτό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου (αλλά και του σώματος) και αποτελεί μια απολύτως ασφαλή διαδικασία.

 

ΥΑΛΟΥΡΙΝΙΚΟ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

To υαλουρινικό είναι μια ουσία που υπάρχει και φυσιολογικά στην επιδερμίδα μας. Μετά την εφαρμογή του ενώνεται με το δικό μας υαλουρινικό οξύ και το ενισχύει αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο στο δέρμα μας και σβήνοντας τις ρυτίδες.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική και όχι ένα συγκεκριμένο είδος θεραπείας. Η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων. Στην πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται για διαδικασίες όπως: βελτίωση της υφής του δέρματος, ρυτίδων τοπικού πάχους, ουλών, κυτταρίτιδας, τριχόπτωσης και διάφορες άλλες. Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι συνιστάται στο να εγχύονται με ενέσιμο τρόπο ουσίες στο μεσόδερμα, δηλαδή στο λίπος και το συνδετικό ιστό που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Αυξητική μαστού - Μειωτική μαστού - Ρινοπλαστική
Κοιλιοπλαστική - Face lift - Αυξητική γλουτού
Lift Μηρών και βραχίονων - Αποκατάσταση μαστού

 

ENVIRON_The art of creating beautiful skin

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Τα προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος Environ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν το δέρμα να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες από την μόλυνση του περιβάλλοντος, την αυξανόμενη ηλιακή ακτινοβολία, τη φτωχή διατροφή, το άγχος και το σύγχρονο τρόπο διαβίωσης. Το δέρμα χάνει τις απαραίτητες βιταμίνες λόγω των παραπάνω παραγόντων με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης.

 

Πολύτιμες Συμβουλές Ομορφιάς

[Συνέντευξη στην Μελίνα Κολιτσοπούλου, για το περιοδικό Hello!]

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αισθητική πλαστική χειρουργική και τεράστια προϋπηρεσία στον τομέα της επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και της Αγγλίας, ο Δρ. Αριστομένης Γιαννόπουλος μιλά για τα οφέλη των μη επεμβατικών και των επεμβατικών θεραπειών και μας δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Ποια είναι η συνηθέστερη βοήθεια που σας ζητούν οι πελάτες σας όταν έρχονται στο ιατρείο σας;

Στο ιατρείο μου έρχονται πελάτες όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων, τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Αυτό που ζητούν εξαρτάται συνήθως από την ηλικία τους και από το πρόβλημα το οποίο έχουν ή πιστεύουν ότι έχουν. Γυναίκες μικρότερης ηλικίας, για παράδειγμα, ζητούν να διορθώσουν κάποιες συγγενείς δυσμορφίες, όπως απλασία μαστού με αυξητική μαστού, μείωση μεγέθους μύτης με ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση, γενικά ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Σε μεγαλύτερες ηλικίες προβληματίζει πιο έντονα η γήρανση, οπότε αυτό που ζητούν είναι η αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης στο πρόσωπο και το στόμα. Εκεί εφαρμόζονται, ανά περίπτωση, ενέσιμα μπότοξ, υαλουρονικά, μεσοθεραπείες και πιο επεμβατικές θεραπείες, που αφορούν πε¬ρίσσευμα δέρματος στο πρόσωπο, τα βλέφαρα, το στόμα, που μπορούν να φτάσουν ως την ανόρθωση μαστού, το face lift, τη βλεφαροπλαστική και την κοιλιοπλαστική.

Από ποια ηλικία και έπειτα κρίνετε απαραίτητη τη συμβολή της πλαστικής χειρουργικής;

Η πλαστική χωρίζεται σε επανορθωτική και αισθητική. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Σε ό,τι αφορά την επανορθωτική πλαστική χειρουργικέ], είναι απαραίτητη σε συγγενείς δυσμορφίες που μπορεί να προκληθούν από ατυχήματα και εγκαύματα. Το αισθητικό κομμάτι, επίσης, δεν αφορά ηλικία, αλλά την εξωτερική εμφάνιση και τη βελτίωση της. Συνήθως, αισθητικές παρεμβάσεις ζητούν άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Ωστόσο, πολύ σοβαρές ανισομαστίες μπορούν να αντιμετωπιστούν στην ηλικία των 16 ετών, ενώ τα αφεστώτα ώτα, τα πεταχτά αυτιά κοινώς, από την ηλικία των 8 ετών και άνω. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης και, φυσικά, σε άμεση επικοινωνία με το γιατρό, μπορεί σε κάθε ηλικία να αντιμετωπιστεί το όποιο πρόβλημα με την κατάλληλη τεχνική.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους, αλλά φοβούνται το νυστέρι. Τι τους συστήνεται;

Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται το νυστέρι και είναι μια αντίδραση απόλυτα φυσιολογική. Το αντίθετο, το να μην το φοβούνται, θα μας προβλημάτιζε. Προσωπικά, το πρώτο πράγμα που συστήνω είναι θεραπείες μη επεμβατικές, εξηγώντας φυσικά και τι αποτέλεσμα θα πρέπει να περιμένουν, καθώς είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα των μη επεμβατικών και των επεμβατικών θεραπειών. Έχοντας εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια στον πελάτη-ασθενή τις επιλογές του, προχωρούμε. Αν δεν του φανούν αρκετά δραστικές οι μη επεμβατικές θεραπείες, προχωρώ, πάντα επεξηγηματικά, στις παρεμβατικές, μέχρι να βρούμε αυτό ακριβώς που του ταιριάζει και θα του αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιες μέθοδοι είναι οι δημοφιλέστερες αυτή την περίοδο για τις πελάτισσες σας, ώστε να εμφανιστούν ανανεωμένες;

Σε τέτοιες περιόδους, που προηγούνται εορτών, διακοπών ή πολύ σημαντικών κοινωνικών εκδηλώσεων, προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικοί, γιατί οι επεμβάσεις μπορούν να προκαλέσουν κάποιες μορφές οιδημάτων, για τις οποίες δεν μπορεί να είσαι ποτέ απόλυτα σίγουρος για τη μετεγχειρητική τους πορεία. Υπάρχουν κάποιες σταθερές, αλλά στην ιατρική πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός. Έτσι, συνήθως επιλέγονται αναίμακτες θεραπείες, όπως μπότοξ ή βαθιά ενυδάτωση με μεσοθεραπείες στο πρόσωπο, τοποθέτηση νημάτων, ώστε σε 3-4 μέρες να είναι ορατά τα αποτελέσματα, υαλουρονικά, για να δώσουμε μια ζωντάνια και μια ανανέωση στο πρόσωπο, και γενικά θεραπείες οι οποίες βελτιώνουν την εικόνα του προσώπου, παίρνοντας από πάνω του την κούραση και την κόπωση της καθημερινότητας και προσφέροντας μια ανανέωση, μια λάμψη και μια ξεκούραστη όψη. Αυτό είναι το ζητούμενο, να εμφανιστεί ο πελάτης ανανεωμένος, λαμπερός, φρέσκος. Αυτή η περίοδος, με τη μειωμένη ηλιοφάνεια, προσφέρεται επίσης για ανανέωση προσώπου με θεραπείες λέιζερ, που προκαλούν ελεγχόμενα μια, ας πούμε, μορφή εγκαύματος στο πρόσωπο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου, τη σύσφιξη του δέρματος και, ουσιαστικά, την ανανέωση της κυτταρικής στοιβάδας, με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται.

 

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πλαστικός Χειρουργός

Τσούπελη 10 (1ος όροφος), Βέροια
Τ. 2331064177
E. arisgiann@gmail.com

 

 

Powered by SobiPro