ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος

Διεύθυνση: Βερόης 5
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331060703
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/little-prince
Βρείτε μας στο Facebook: Μικρός Πρίγκηπας

 

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος

 

Προσφορά για τα πάρτι στον «Μικρό Πρίγκηπα» για τον μήνα Απρίλιο

 

Κλείστε το πάρτι του παιδιού σας, στον «Μικρό Πρίγκηπα» από Δεύτερα έως Παρασκευή και κερδίστε έως 10% έκπτωση στην αρχική τιμή του πακέτου!!

Η προσφορά ισχύει για τα πάρτι:

  • Των 40 ατόμων και άνω
  • Των 50 ατόμων και άνω
  • Των 60 ατόμων και άνω
  • Των 70 ατόμων και άνω

*Η προσφορά ισχύει και για τα πάρτι στην αίθουσα για μεγάλα παιδιά.

 

 

Πασχαλινή φύλαξη & δημιουργική απασχόληση στον «Μικρό Πρίγκηπα»

Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο «ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ» θα ξεκινήσει την πασχαλινή φύλαξη - δημιουργική απασχόληση παιδιών καθημερινά από τις 8:00-15:00, για να βοηθήσει εσάς τους γονείς να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των ημερών και να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας σε ένα ζεστό, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Από την Μεγάλη Δευτέρα 10/4 θα ξεκινήσουν στον «ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ» τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης παιδιών - πασχαλινή φύλαξη, τα οποία και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21/05.

“Στόχος μας είναι το παιδί να απασχοληθεί δημιουργικά, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά σε ένα ζεστό, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, όπου θα έχει την δυνατότητα να παίξει, να χορέψει, να ζωγραφίσει και να κοινωνικοποιηθεί. Για τον λόγο αυτό έχουμε με αγάπη δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θεωρούμε πως καλύπτει τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων. Ένα πρόγραμμα με δημιουργικές δραστηριότητες, τόσο ατομικές όσο και ομαδικές και πολύ εκπαιδευτικό παιχνίδι, πάντα υπό την επίβλεψη και με την βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών μας”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του «Μικρού Πρίγκηπα».

Η πασχαλινή φύλαξη λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., ενώ τα δημιουργικά εργαστήρια από τις 11 π.μ. έως και τη 1 μ.μ., με χρέωση 1 μόλις ευρώ την ώρα συμπεριλαμβανομένου γεύματος (*ελάχιστη χρέωση 4 ευρώ, ειδικές τιμές για αδερφάκια).

Σερβίρεται πλούσιο πρωινό κατά τις 10 π.μ. το οποίο περιλαμβάνει κρουασάν, φρέσκα ψωμάκια με μαρμελάδες διαφόρων γεύσεων, με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας, με αλλαντικά/τυροκομικά.

Μετά το τέλος των δημιουργικών εργαστηριών ακολουθεί το μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει hot dog ή τοστ με χυμό και φρούτο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον «Μικρό Πρίγκηπα» στο τηλ: 2331060703

Δείτε το πρόγραμμα του «ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ» με τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις παιδαγωγούς μας, προκειμένου να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους!!

ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

• Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 10-4: Η Μ. Εβδομάδα ξεκινάει, ελάτε να δημιουργήσουμε τις πασχαλινές μας καρτούλες και να γράψουμε τις ευχές μας!!
• Μ.ΤΡΙΤΗ 11-4: Κατασκευάζουμε τα πασχαλινά μας κουνελοκαλαθάκια και τα γεμίζουμε με σοκολατένια αυγά που θα μαζέψουμε από το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού!!!
• Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 12-4: Κατασκευάζουμε διακοσμητικές πασχαλίτσες για ρεσώ για να ομορφύνουμε το δωμάτιο μας!!
• Μ.ΠΕΜΠΤΗ 13-4: Ένα δέντρο άνθισε στον «Μικρό Πρίγκηπα» γεμάτο αυγουλάκια! Ελάτε να το διακοσμήσουμε και να κρεμάσουμε τις ευχές μας!!
• ΤΡΙΤΗ 18-4: Ελάτε να φτιάξουμε ανοιξιάτικους σελιδοδείκτες χρησιμοποιώντας γλωσσοπίεστρα και κουμπιά!!
• ΤΕΤΑΡΤΗ 19-05: Χρωματίζουμε ανοιξιάτικες ζωγραφιές και μαθαίνουμε ανοιξιάτικα τραγούδια!!!!
• ΠΕΜΠΤΗ 20-05: Φύλλα εργασίας με θέμα την άνοιξη!!
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-05: «Η ώρα του παιδιού: χορός, τραγούδι και ομαδικά παιχνίδια»

 

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

 

Ο παιδότοπος «Μικρός Πρίγκιπας» ξεκίνησε το ταξίδι του το 2007. Πρόκειται για ένα cafe-bistro σε συνδυασμό με ένα χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για παιδιά, ο οποίος στεγάζεται στο κέντρο της πόλης της Βέροιας. 

Η διεύθυνση του «Μικρός Πρίγκιπας» από τον Οκτώβριο του 2015 έχει περάσει στα χέρια δύο νέων ανθρώπων, με ιδιαίτερη όρεξη και αγάπη για τη δουλειά αυτή.

Πρόκειται για τον κο Σαρίδη Χρήστο, απόφοιτο του Ι.Ε.Κ Εφαρμογών Πληροφορικής, υπάλληλο του χώρου από το 2007 έως το 2014 και υπεύθυνο τον τελευταίο χρόνο, ο οποίος έχοντας περάσει από όλα τα πόστα του μαγαζιού, τίθεται τώρα να αναλάβει άλλη θέση!

Και την κα Ρότσικα Μαρία, πτυχιούχο απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επίσης με πολλά χρόνια εμπειρίας ως νηπιαγωγός στον ιδιωτικό τομέα και ως animateur (ψυχαγωγός παιδιών σε πάρτυ)!

 

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

 

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» απευθύνεται σε κάθε ηλικία παιδιών και απασχολεί καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό, προσαρμόζοντας διάφορα προγράμματα στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα του καθενός. Ειδικότερα, στον παιδότοπο «Μικρός Πρίγκιπας» υλοποιούνται τόσο ψυχαγωγικά – παιδαγωγικά προγράμματα, όπως θεατρικά εργαστήριαεκδηλώσεις σχολικών χορών-συλλόγων-πάρτι γενεθλίων, όσο και προγράμματα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» εδώ και πολλά χρόνια, σεβόμενος ακόμα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των γονέων, ασχολείται καθημερινά με την ψυχαγωγία, αλλά και με την παιδαγωγική ανάπτυξη των μικρών του φίλων που αποτελούν το μέλλον αυτού του κόσμου και αξίζουν τα καλύτερα!

 

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

 

Λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

 

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

 

Νέα Οικονομικά Πακέτα Γενεθλίων στον «Μικρό Πρίγκηπα»

Πρόκειται για πακέτα διαμορφωμένα ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής που διανύουμε, με άριστη ποιότητα και μεγάλη ποικιλία σε χαμηλές τιμές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Στα νέα αυτά πακέτα περιλαμβάνονται:         
1) 5 από τα 8 είδη του νέου μας μενού
2) τα ροφήματα μικρών και μεγάλων και
3) η διακόσμηση, η οποία θα είναι ανάλογη με το θέμα του κάθε πάρτυ

Εμπιστευτείτε την ψυχαγωγία των παιδιών σας στις έμπειρες παιδαγωγούς του «Μικρό Πρίγκηπα».

Ένα ΔΩΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ περιμένει τους γονείς μετά από κάθε πάρτυ.

* Τα νέα οικονομικά πακέτα γενεθλίων αποτελούν και μία συνεργασία με το Κρεοπωλείο Κακαφίκας Π. Νικολάου και με το Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής Vitro Καρατζόγλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον «Μικρό Πρίγκηπα» στο τηλέφωνο 2331060703.

 

Παιδικά πάρτυ για αγόρια και κορίτσια
 
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

 

Παιδικές τούρτες σε ποικιλία σχεδίων και γεύσεων

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

 

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ  │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
Τηλ. 23310 60703

 

Powered by SobiPro