Logo

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Άγγελου Τόλκα μετά την υπουργοποίησή του

Εξήγησε πως στόχος του, με την αποδοχή του προσκλητηρίου από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι να ενισχυθεί η διαδικασία της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων, καθώς είχε ήδη αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ και δεν συμμετείχε σε καμία διαδικασία ήδη από τον Σεπτέμβρη του 2018 διαφωνώντας με την αλλαγή πολιτικής πλεύσης της ηγεσίας. Ακριβώς γι’ αυτό τόνισε πως έχει σταθεί με τιμιότητα απέναντι στο ΚΙΝΑΛ και τα στελέχη του.

Διέψευσε με στοιχεία ότι δεν ήταν ο ίδιος που διεκδίκησε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας αλλά το αντίθετο. Του ζητήθηκε από το ΚΙΝΑΛ να είναι υποψήφιος σε μια δύσκολη περιφέρεια με τον ίδιο να αποδέχεται αλλά στη συνέχεια να η ηγεσία να του απαιτεί να αποσύρει την υποψηφιότητά του καθώς το πολιτικό του αφήγημα για συγκλίσεις των προοδευτικών δυνάμεων φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους.

Τέλος, όσον αφορά την Ημαθία ο κος Τόλκας δηλώνει : «Θέλω να συνεργαστώ με όλους τους Ημαθιώτες, όπως το έχουμε ξανακάνει, για να ξαναβάλουμε την Ημαθία μπροστά, να απαντήσουμε στα προβλήματά της, να βελτιώσουμε την ζωή στον τόπο μας».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb