Logo

Μεταφορά τεσσάρων παθολόγων στο Νοσοκομείο Νάουσας - Σε ομαλή λειτουργία η παθολογική κλινική

"Με αφορμή τα ζητήματα που προέκυψαν και πάλι τελευταία στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Νάουσας είχα επικοινωνία με τον ΥΠΕάρχη της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκο.

Πράγματι σε συνεργασία του Διοικητή κ. Μαυρογιώργου, της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ημαθίας και του ΥΠΕάρχη κ. Κίρκου της 3η ΥΠΕ, αποφασίστηκε η μεταφορά, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, στην παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Νάουσας, δύο (2) ιατρών παθολόγων από το νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενός (1) από το νοσοκομείο Βέροιας και ενός (1) από το νοσοκομείο Έδεσσας. Επομένως προς το παρόν με τις προαναφερόμενες προσωρινές αποσπάσεις αποκαθίσταται η λειτουργία της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας.

Καταβάλαμε τα τελευταία σχεδόν τέσσερα (4) χρόνια κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όχι μονάχα να επιβιώσει το νοσοκομείο Νάουσας αλλά να αναβαθμιστεί. Ως κυβέρνηση της αριστεράς δεν μπορούμε παρά να κατανοούμε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης και προάσπισης δικαιωμάτων, τόσο από την πλευρά των πολιτών, όσο και από την πλευρά των εργαζομένων. Το θέμα του νοσοκομείου Νάουσας μας αφορά όλους και όλοι μας διεκδικούμε το καλύτερο για την εύρυθμη λειτουργία του. Παραμένει στόχος όλων μας η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση της παθολογικής κλινικής Νάουσας ως οριστική λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεδομένου ότι ήδη έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις".

Σε ανακοίνωση του για το θέμα, το Νοσοκομείο Νάουσας αναφέρει:

"Σε ομαλή λειτουργία επανέρχεται από σήμερα η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας. Η κλινική ενισχύεται με την τακτική πλήρωση μιας θέσης Επιμελητή Β’ που είχε προκηρυχθεί ήδη από τον Ιούλιο του 2017, αλλά και με ειδικούς παθολόγους που θα συνδράμουν στην πλήρη μηνιαία εφημέρευση της και στην πρωινή λειτουργία.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου, ιδίως δε του Παθολογικού τομέα, που κατά το προηγούμενο διάστημα βοήθησαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά και στη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την αμέριστη και άμεση βοήθεια της.

Πλέον η υγειονομική μονάδα είναι πλήρως στελεχωμένη ώστε να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των πολιτών του νομού".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb