Logo

Έχασε το Μακροχώρι από τον Δωτιέα

Τρίκαλα AO - Νεοκαισάρεια 2-2
Θεσπρωτός - Πύρασος 0-1
Ρήγας - Οπούντιος 0-1
Βατανιακός - Οικονόμος 1-2
Κοζάνη - Πυρσός 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης - Αναγέννηση Άρτας 4-1
Μακροχώρι - Δωτιεύς 0-4
Λευκάδια - Εθνικός Φιλιππειάδας 0-3 (α.α.)

Τι έγινε στο Μακροχώρι

Οι βάσεις της νίκης των φιλοξενούμενων μπήκαν στο πρώτο μέρος με δύο γκολ με κεφαλιά. Το 0-1 έγινε στο 29' όταν μετά από κόρνερ Σωτηρόπουλου ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά νίκησε τον τον Κύρο. Στο 32΄ ο Μπλούκας ανέτρεψε τον Τσατσαλίδη που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων τον νίκησε. Στο 40' όμως η ομάδα της Αγιάς πήρε προβάδισμα δύο γκολ όταν μετά από κόρνερ του Σωτηρόπουλο ο Κόκκας με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Η νίκη του Διωτέα πήρε διαστάσεις θριάμβου χάρη στα γκολ του Κούβελα πλασέ στο 80' μετά την πάσα του Γκονσάλβες και του Τσατσαλίδη με ανάλογη προσπάθεια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μακροχώρι (Νίκος Μαβίδης): Κύρου, Τσιμτσάρης (80' Καραχαλίδης), Λεφίδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Αράπης, Τάνης, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Τσίκος (62' Ζαχαριουδάκης), Τζέπης (58' Σερασκέρης)

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετουζέλης, Γούτος (21' Δημολιός), Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κόκκας, Σωτηρόπουλος (62' Κούβελας), Κατσίκης (85' Λάιος), Γκονσάλβες

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb