Logo

Εκτός έδρας ήττες για Μακροχώρι και Λευκάδια

Εθνικός Φιλιππιάδας – Τρίκαλα 0-0
Πύρασος - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-4
Οπούντιος – Νεοκαισάρεια 2-0
Οικονόμος – Μακροχώρι 4-2
Πυρσός – Λευκάδια 2-1
Βατανιακός – Θεσπρωτός 1-3
Αναγέννηση Άρτας – Ρήγας 2-1
Δωτιεύς – Κοζάνη 1-1

Άγγιξαν τον πρώτο βαθμό τα Λευκάδια

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου τους βαθμού βρέθηκαν τα Λευκάδια, αλλά προς το τέλος του ματς δέχθηκαν γκολ κι έχασαν από τον Πυρσό στα Γρεβενά με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με δυνατό σουτ του Νίκου Τραυλού έξω από την περιοχή. Στο 22' απείλησαν δεύτερη φορά αλλά η κεφαλιά του Κυριακίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Βόλτση.

Στο 36′ τα Λευκάδια έγραψαν το 1-1 με δυνατό σουτ του Σαρίδη. Στο 80' τα Λευκάδια παραλίγο να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Παρσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο του Αλεξίου. Στο 82' είχαμε το 2-1. Ο Σπηλιώτης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 για τον Πυρσό! Στο 90' ο Π. Λάλλος. πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία άουτ.

Διαιτησία: Κολυτάς, Γραικός, Σκορδίλης (Κέρκυρας).

Πυρσός Γρεβενών: Αλεξίου, Μπόλος, Λάλλος Π., Κυριακίδης, Λάλλος Θ., Παπακώστας, Μπόζιαρης, Τραυλός, Σπηλιώτης, Δούμας, Χαραλαμπίδης.

Λευκάδια: Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουϊλουλίδης, Νεστορόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιώτας, Πελεκίδης, Τάσο, Παρσόπουλος, Σαρίδης, Γκελοσάνι.

Το Μακροχώρι

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην έδρα του κόντρα στο Μακροχώρι 4-2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Οικονόμος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 41΄0-1 με το γκόλ του Τσίκου για το Μακρυχώρι , ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στην εκπνοή του ημιχρόνου 1-1 με τον Γκουντρουμπή .

Στο 57 ο Κουλτσιάκη έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 2-1 , ενώ ο ίδιος παίχτης στο 82΄έκανε το 3-1 και το δεύτερο του προσωπικό γκολ . Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 89΄σε 3-2 με τον Τάνη για να έρθει ο Κουμπούρας και με δυνατό φάουλ στο 90' να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Καραγιάννης, Καλφούτζος, Κολιός, Κουμπούρας, Μπαλής, Νάνος (76' Σιαφαρίκας), Μπαμπάλης, Γκουντρουμπής, Καραγκούνης (46 Χάμος(), Σενκάι (46 Κουλτσιάκης)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Νίκος Μαβίδης): Κύρου, Κωτσόπουλος, Λεφίδης, Ηλιάδης (61΄Τσιντσάρης), Ζωγράφος, Αράπι, Πατσιαβούρας, Τζέπης, Αλεξανδρής (69' Καραχαλίδης), Τσίκος, Ζαχαριουδάκης (74' Τάνης)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb