Logo

Πήρε βαθμό στην Ξάνθη η Νάουσα - Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Ξαντινίδη (1-0) αλλά η Νάουσα αντέδρασε αμέσως και στο 11′ μετά από εξαιρετική πάσα του Καπετάνου ο Κωτσόπουλος με διαγώνιος σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 18΄σουτ του Κωτσόπουλου η μπάλα άουτ. Στο 23’ η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου έχασε μεγάλε ευκαιρία καθώς το πλασέ του Μουρίκι μπλόκαρε ο Ρούφος. Στο 42’ η Νάουσα έχασε ακόμη μια ευκαιρία με τον Μπρεγκου που σούταρε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 52’ ο Κωτσόπουλος σούταρε αλλά έδιωξε ο Ρούφος.

Στο 71’ ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα σε σουτ του Μελισσόπουλου

Στο 74’ σύγχυση στην περιοχή της Ξάνθης η μπάλα στρώθηκε στον Κωτσόπουλο το σουτ του βρήκε σε πόδια αμυντικών και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 81΄κόρνερ του Καπετάνου κεφαλιά του Κασμερίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Ρούφος.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ (89’ Θεοδωρίσης), Καρά Αλή, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (61’ Τορομανίδης), Λαζαρίδης (35’ Μουμίν) Μελισσόπουλος, Β. Καραγκιοζης, Γ. Καραγκιόζης

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (86’ Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος (61’ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (90’ Χατζόπουλος)

πηγή: thrakisports.gr

Στα άλλα ματς της 11ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Δόξα Προσκηνυτών - Καμπανιακός 2-1
Αλμωπός - Καβάλα 1-0
Καλαμαριά - Παραλίμνι 2-0
Μακεδονικός Φούφας - ΑΕ Ποντίων 2-0
Λαγκαδάς - Χρυσούπολη 2-0
ΑΟ Καρδίας - Εορδαϊκός 2-1
Ορφέας Ξάνθης - Νάουσα 1-1

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb