Logo

Τίμησε χορηγούς και υποστηρικτές η Νάουσα

Μία μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή (25-11) η διοίκηση του συλλόγου τίμησε την «Υδρόγειο Ασφαλιστική», που είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας. Στον Οικονομικό Δ/ντή της Εταιρείας, κ. Λουκά Κορομπίλη, απένειμε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. κ. Απόστολος Μπέκας, και συμβολικά την αγωνιστική φανέλα της ομάδας. Ο κ. Μπέκας χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική την χορηγία της εταιρείας αλλά και την μακρόχρονη υποστήριξη που υπάρχει και η οποία συμπληρώνει δέκα συνεχή χρόνια. Συνεχάρη το Ναουσαίο συνεργάτη της «Υδρογείου» κ. Τάκη Τασιώνα, λέγοντας ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Ο κ. Κορομπίλης, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε το σύλλογο για την ιδιαίτερη τιμή, επισημαίνοντας ότι η «Υδρόγειος» είναι μία ελληνική εταιρεία που επέλεξε τη Νάουσα, μία πόλη ιστορική, που συνέδραμε και συνδράμει στον αθλητισμό, ο οποίος είναι μία από τις τελευταίες οάσεις για τα παιδιά. Ευχαρίστησε τον κ. Τασιώνα που πάντα υπήρξε ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με την εταιρία και ευχήθηκε επιτυχίες στη διοίκηση και την ομάδα της Νάουσας. Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δ/ντής Βορείου Ελλάδος της «Υδρογείου Ασφαλιστικής», κ. Χρήστος Χατζηευθυμίου, το διοικητικό στέλεχος, κ. Γιώργος Χατζηευθυμίου, ο συνεργάτης της εταιρείας και πρώην πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Νάουσα, κ. Τάκης Τασιώνας, ο Αντιπρόεδρος τους Φ.Α.Σ. κ. Γιώργος Μπέκας, και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Τάκης Γιαβάλκας.

Στην παρουσίαση της ομάδας, που έγινε στο «Νέον», παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο κι η διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ. Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση που προσφέρουν στην ομάδα, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και τους υποστηρικτές που παρέχουν χρήσιμα μέσα και υπηρεσίες αναγκαία για να λειτουργεί η ομάδα όσο γίνεται καλύτερα. Μιλώντας για τον φετινό στόχο της διοίκησης, ο κ. Μπέκας είπε ότι είναι η δημιουργία μιας οργανωμένης, νοικοκυρεμένης και ανταγωνιστικής ομάδας, αντάξια της ποδοσφαιρικής ιστορίας που έχει η Νάουσα. Τόνισε ότι ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ είναι από τις ελάχιστες ομάδες της χώρας που δεν οφείλει σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και συνεργάτες και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, που εφέτος είναι νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική, αλλά η οποία διαθέτει νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ικανούς προπονητές. Ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων, σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα η προσέλευση τους στους αγώνες δεν είναι αυτή που αξίζει στην προσπάθεια που γίνεται, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν είναι υπόθεση μόνο του προέδρου, αλλά όλων των φιλάθλων, της αγοράς και του δήμου, ώστε να γίνει η ομάδα όπως τη θέλουν οι Ναουσαίοι. Ο κ. Μπέκας, ανακοίνωσε την καθιέρωση οικογενειακού εισιτηρίου στην τιμή των 10 €, ώστε να μπορούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους να έρχονται στο γήπεδο και ακόμη την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στην τιμή των 50€, για όλους τους εντός έδρας αγώνες.

Επίσης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της διοίκησης για την έκδοση συλλεκτικού λευκώματος με την ιστορία της ομάδας, σε συνεργασία με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και την παρουσίασή του τον επόμενο χρόνο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 55 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στην οποία θα τιμηθεί η πρώτη ομάδα της περιόδου 1962-63. Στη συνέχεια έγινε η απονομή βραβείων και τιμητικών διπλωμάτων στους χορηγούς και στους υποστηρικτές, τα οποία απένειμαν ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης και ο τέως δήμαρχος κ. Καραμπατζός και μέλη της διοίκησης του Φ.Α.Σ. Νάουσα. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Κουτσογιάννης μεταξύ άλλων, συνεχάρη τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνουν, εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη στην ομάδα και δεσμεύθηκε να ενισχύσει και οικονομικά το σύλλογο την επόμενη χρονιά.

Βραβεία και τιμητικά διπλώματα δόθηκαν στους εξής:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: «Υδρόγειος Ασφαλιστική».

ΧΟΡΗΓΟΙ: «Νίκου Γεώργιος Α.Ε. Logistics», «10Star Coffee», «Φέσιος Service», «Υιοι Ν. Μπρούβαλη», «Ναυρινιάδης Onff», «Γιαννιός-Εμπόριο-Χ. Σαμαράς», «Α.Α.Ο.Σ VAENI Naoussa», «OPTICAL-Ν.Γιαννακοβίτης», «NOVACERT».

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: «Φούρνος Θανασούλη», «Φάρμα Κρεοπωλείο Μπαντή», «Κολίτσας-Τότσκας», «Υιοι Δ. Γιαβάλκα-ΤΕΡΨΙΣ», «REVOIL-Γ. Πάζος», «Professional Print», «Torus-Δ.Κεραμίδης», «Κοκοράκκας-Ράκκας Δ.», «Security Μακεδονία».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb