Logo

Χιόνι έξω από τα καταστήματα στην πεζοδρομημένη αγορά

"Άσχημη η εικόνα πολλών των καταστημάτων με τα χιόνια μπροστά τους. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν καθαρίζουν το χώρο μπροστά από το κατάστημά τους,(κάποτε η Χαρούλα η τέως Δήμαρχος είχε μοιράσει και πλαστικά φτυάρια σε όλους, που πήγαν τα φτυάρια αυτά;). Όσος χώρος είναι κάτω από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας παραμένει καθαρός, από εκεί και μετά αδιαφορία. Αδιαφορία στους πολίτες-πελάτες, αδιαφορία στην κοινωνία της πόλης, καμία συμμετοχή ορισμένων.

Όλοι περιμένουν από το Δήμο να τους καθαρίσει μπροστά από το μαγαζί τους, "τι κάνει ο Δήμος" μου είπε καταστηματάρχης, "δεν είναι δικός μου ο χώρος" . Ταυτόχρονα όμως θα βγάλει ένα τραπέζι, με καρέκλα, ένα σταντ, ένα διαφημιστικό, μια κλούβα, θα παρκάρει το αυτοκίνητό του και αν του κάνεις παρατήρηση θα πει "΄δικό μου είναι το πεζοδρόμιο μπροστά από το μαγαζί". Το ίδιο γίνεται και με τα λουλούδια την άνοιξη. Τα περισσότερα μαραίνονται άδικα. Τελικά όποτε θέλουμε το κάνουμε δικό μας και όποτε θέλουμε όχι.

Ευτυχώς υπάρχουν και "φωτεινές εξαιρέσεις", οι οποίοι τιμούν πρώτα τον εαυτό τους, την επιχείρησή τους και μετά τους πελάτες τους".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb