Logo

Το 12ο Νηπιαγωγείο Βέροιας κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό "Κάν'το Να Ακουστεί 2020" του European School Radio

Το 12ο Νηπιαγωγείο Βέροιας συμμετείχε και αυτή την χρονιά στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό "Κάν'το να ακουστεί 2020"  με ένα συνεργατικό μήνυμα που προέκυψε μέσα από το eTwinning έργο "eTreeHuggers: 1,2, Tree, Hug the Trees with me", με τη συμμετοχή 16 σχολείων.

Το μήνυμα  στο οποίο συμμετείχε ήταν το «Νο 4990  "Αν κάθε μέρα" Νηπ Όσσας».  Κάθε σχολείο επέλεξε ένα δέντρο και συμπλήρωσε τη φράση "Αν κάθε μέρα…". Όλες οι ηχογραφημένες προτάσεις ανέβηκαν στην πλατφόρμα του έργου όπου και ψηφίσαμε τις δημοφιλέστερες. Έτσι προέκυψε και η συγκεκριμένη συμμετοχή. Τα παιδιά φύτεψαν ένα δεντράκι στην αυλή τους και μέσα από ποικίλες βιωματικές δράσεις, προσπαθούν να προστατεύσουν τα δέντρα.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα παρακάτω σχολεία: Νηπιαγωγείο Όσσας, 12ο Νηπ/γείο Βέροιας, 29ο Νηπ/γείο. Σερρών, Νηπ/γείο Κεντριού Κρήτη, Νηπ/γείο Καναλίων Κέρκυρας, 8ο Νηπ/γείο Κιλκίς, 4ο Νηπ/γείο Πυλαίας, 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, 14ο Νηπ/γείο Χανίων, 20ο Νηπ/γείο Καρδίτσας, 2ο Νηπ/γείο Χαλκίδας, Νηπ/γείο Λυκόγιαννης, 2ο Νηπ/γείο Μουδανίων, 2ο Νηπ/γείο Χρυσούπολης, Νηπ/γείο Αυλωναρίου Εύβοιας, 8o Νηπ/γείο Αρτέμιδος.

Στην  κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος πρώτο τερμάτισε το  μήνυμα στο οποίο συμμετείχε το 12ο Νηπ/γειο Βέροιας: «Νο 4990  "Αν κάθε μέρα"  Νηπ. Οσσάς», έχοντας λάβει συνολικά 2.412 καρδιές,  ανάμεσα σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας!

"Μία νότα χαράς τις δύσκολες μέρες που διανύουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας για το Νηπιαγωγείο μας, για τους μικρούς μας μαθητές και για τους γονείς! Η επισκεψιμότητα στη σελίδα της ψηφοφορίας ήταν εντυπωσιακή και η ανταπόκριση της κοινότητας συγκινητική! Συνολικά προσέλκυσε 480.000 επισκέψεις, ενώ οι καρδούλες που δόθηκαν σε όλες τις συμμετοχές άγγιξαν τις 35.000! Εφέτος, η αγωνία για τους νικητές για κάθε κατηγορία κράτησε μέχρι τελευταία στιγμή. Μέσα σε όλο το χρονικό διάστημα έγιναν και ανατροπές στις πρώτες θέσεις και ο υγιής συναγωνισμός έδειξε και πάλι ότι ακούστηκε πολύ μακριά το σύνθημα “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη”.

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες και στους γονείς, φίλους , συναδέλφους που με την ψήφο τους βοήθησαν να ακουστεί το μήνυμα μας!!! Μακάρι το μήνυμα να γίνει στάση ζωής και να αρχίσουμε να αγαπάμε επιτέλους τον πλανήτη που μας φιλοξενεί!!! Η τελική κατάταξη για την Ψηφοφορία Ακροατών βρίσκεται εδώ: http://europeanschoolradio.eu/7fest/vote/.  Σύντομα, η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει την απόφαση για την Τελετή Βράβευσης και τον τρόπο της απονομής όλων των Βραβείων" .

Το μήνυμα μπορείτε να το ακούσετε :

https://www.youtube.com/watch?v=6qEWjPeRDyQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0tlK7U8GTsuDv_8BVXpyKH58nQVCFD5XxlLKFaKhu1F1cKfyh_35B2ZNM

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb