Logo

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Υγιεινή των χεριών» σε σχολεία της Βέροιας

Τα προγράμματα, που έτυχαν ευρείας αποδοχής και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, επεκτείνονται από το φετινό διδακτικό έτος σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος τους είναι η ενημέρωση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού μαθητών και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης σε θέματα δημόσιας υγείας, όπως η υγιεινή των χεριών στα δημοτικά σχολεία, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το κάπνισμα στα γυμνάσια.

Οι φετινές παρουσιάσεις, που έχουν εγκριθεί για όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το Υπουργείο Υγείας, υλοποιούνται από τους ιατρούς του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Κ.Μ. Μαρία Σιδηροπούλου (ιατρό δημόσιας υγείας ΕΣΥ και προϊσταμένη του τμήματος) και Ασημένια Αδαμίδου (ιατρό δημόσιας υγείας ΕΣΥ).

Στο πρόγραμμα ενημέρωσης και αγωγής υγείας για το Β΄εξάμηνο του σχολικού έτους 2014-2015 περιλαμβάνεται κι ένα σχολείο της Βέροιας: 29 Ιανουαρίου 2015, 6ο-13ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (Καρατάσου 16, Βέροια, τηλ. 2331063598): Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Υγιεινή των χεριών»:

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb