Logo

Νέα προσφορά στο ειδικό ταχύρυθμο πρόγραμμα ενηλίκων στην Ρώσικη Γλώσσα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Καλογραία" Βέροιας

Σήμερα οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας είναι καλύτερες από ποτέ και δημιουργούνται οι προοπτικές ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, προκειμένου να έχει ρόλο-κλειδί στην ενεργειακή σκακιέρα. Ο αριθμός Ρωσόφωνων τουριστών στην Ελλάδα αυξάνει την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στη γλώσσα και την ορολογία, για μια σειρά επαγγελματιών, όπως οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι ξεναγοί και γενικότερα όσοι εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού! Τα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν Ρώσικα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα σπάνιο εφόδιο!!!

Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση & την ταχύτερη εκμάθηση των ρωσικών.

Τα μαθήματα ρωσικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ρωσικής γλώσσας.

Η διδασκαλία των ρωσικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την ρωσική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ ! ! !

Ελάτε κι εσείς να γνωρίσετε μαζί μας τη Ρώσικη γλώσσα!!

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΚΑ !! ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ !!!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb