Logo

Μαθήματα προετοιμασίας μαθητών για μαθηματικούς διαγωνισμούς

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου ως εξής:
- το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 09.00 το πρωί το 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας για τους μαθητές της περιοχής Αλεξάνδρειας.

- την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 10.00 το πρωί στο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας

- την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:30 το πρωί στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας.

"Υπενθυμίζουμε ότι:
Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς.

 Εξεταστέα ύλη για τον διαγωνισμό «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» για την Α΄ Γυμνασίου είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων καθώς και αυτή του 1ου τριμήνου της Α΄ τάξης σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Εξεταστέα ύλη για τον διαγωνισμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για κάθε τάξη από Β' Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων καθώς και αυτή του 1ου τετραμήνου κάθε τάξης σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Θεωρούμε σημαντικά βοηθήματα για τους μαθητές τα περιοδικά ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν έναντι στοιχειώδους τιμήματος 3-4 € ανά τεύχος.

Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://www.hms.gr/competitions/home?q=node/614) ανά ενότητα: 1. ΑΛΓΕΒΡΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 2. ΠΟΛΥΩΝΥΜΑ 3. ΘΕΩΡΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4. ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ 1 5. ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ 2 6. ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ 3 7. ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 8. ΘΕΩΡΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ 9. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στην ιστοσελίδα του παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ (www.emeimathias.gr), στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://hms.gr) αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα θέματα και τις λύσεις των αντίστοιχων διαγωνισμών προηγούμενων χρόνων" αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΜΕ. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb