Logo

Οκτώ προσλήψεις θα κάνει το ΚΑΠΑ Βέροιας για την στελέχωση ΚΔΑΠ

1. Ενός(1) ΠΕ Πληροφορικής, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

2. Δύο (2) ΠΕ Παιδαγωγών για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

3. Ενός (1) ΠΕ Φυσικής Αγωγής, για χρονικό διάστημα απασχόλησης έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

4. Ενός (1) ΠΕ Εικαστικών, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

5. Ενός (1) ΠΕ ή ΤΕ Μουσικής, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

6. Ενός (1) ΠΕ Θεατρικής Αγωγής, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

7. Ενός (1) ΠΕ Φιλολόγων, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι πως πρόκειται για δομή που αδειοδοτήθηκε πρόσφατα και δεν υπηρετεί αντίστοιχο προσωπικό στο ΝΠΔΔ και η αναγκαιότητα στελέχωσης με το προσωπικό αυτό, βάσει της προβλεπόμενης δυναμικότητας της δομής και του αριθμού των φιλοξενούμενων παιδιών, που ανέρχονται σε 58 νήπια.

Η διάρκεια των συμβάσεων, βάσει της διάρκειας της ανωτέρω πράξης, θα είναι από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 31/8/2019, ενώ προβλέπεται και νέα έγκριση από 1-9- 2019 για το σχολικό έτος 2019-2020, ήτοι η ανανέωση θα αφορά έως έντεκα μήνες. Σε περίπτωση δε που δεν υπάρξει έγκριση του προγράμματος για το σχολικό έτος 2019-2020, τότε το προσωπικό θα προσληφθεί με νέες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των παροδικών αναγκών του ΚΔΑΠ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb