Logo

Μαθήματα προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής» και «Υπατία»

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.

Τα μαθήματα προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν:

Ι. Για τους μαθητές της περιοχής Αλεξάνδρειας στο 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας τα Σάββατα : 13 Οκτωβρίου, 20 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 09:00 – 11:00.

ΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας στο 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας τις Κυριακές : 14 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.

ΙΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας στο 3o Γυμνάσιο Βέροιας τις Κυριακές : 14 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου στις ώρες 10:30 – 12:30.

Υπενθυμίζουμε ότι:

– Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς.

– Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς «ΥΠΑΤΙΑ» και «ΘΑΛΗΣ» είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.

– Θεωρούμε σημαντικό βοήθημα και ουσιαστικό συμπλήρωμα στην ύλη των μαθημάτων τα περιοδικά που εκδίδει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν.

– Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://www.hms.gr/?q=node/614) ανά ενότητα.

Οι διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή των μαθητών που ενδιαφέρονται για τα μαθήματα προετοιμασίας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , γνωστοποιώντας τον αριθμό των μαθητών από κάθε τάξη.

Οι συμμετοχές των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στη Δ/νση Δ/θμιας μέχρι την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.

Επιπλέον υλικό προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς:

 
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb