Logo

«Αντιαιρετική Εσπερίδα» στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα

Την εκδήλωση άνοιξε με βυζαντινούς ύμνους για την Παναγία μας, ο Βυζαντινός Χορός του Ιερού Ναού υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε κ. Γεωργίου Ορδουλίδη, διευθυντού του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η Κυρία Θεοτόκος στην Ορθοδοξία και στην αίρεση». Δεύτερος ομιλητής ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καμπανίας και Υπεύθυνος του Αντιαιρετικού Γραφείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Θεόφιλος Λεμοντζής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι πλάνες και οι τρόποι προσηλυτισμού των Χιλιαστών».

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με τον χαιρετισμό του κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Εσπερίδος, ενώ στο τέλος απένειμε εκ μέρους του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης τιμητική πλακέτα με το χρυσό μετάλλιο της Παντανάσσης, στον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Θεοφάνη Σαϊνίδηεπί τη συμπληρώση 30 ετών ιερατικής διακονίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

View this gallery on Flickr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb