Logo

Νέες δράσεις και διαδικτυακές συναυλίες έχει το πρόγραμμα της ΚΕΠΑ

Νέες δράσεις

Για πρώτη φορά προσεγγίζουμε την Τέχνη της Μαγειρικής και ταξιδεύουμε στον κόσμο μέσα από γεύσεις αιώνων , με την επιμέλεια του Σεφ Γιάννη Σαμούκα ..αλλά και σας συστήνουμε την Τέχνη της Μικροτεχνίας (Αργυροχοία) , μέσα από βίντεο που επιμελήθηκε η δασκάλα των τμημάτων μας, Μάρα Κοκκίνου.

Για πρώτη φορά γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες , βελούδινες φωνές , τραγουδούν για όλους εμάς από το σπίτι τους.

Για πρώτη φορά , νέοι ανερχόμενοι μουσικοί -νέοι σολίστες , δικά μας παιδιά , παρουσιάζονται διαδικτυακά στο κοινό και μας συστήνονται κατά αυτόν τον τρόπο !

Για πρώτη φορά , η Βασιλική Ακαδημία Μπαλέτου της Αγίας Πετρούπολης (αδελφοποιημένη πόλη ) προβάλλει μέσα από τη δική μας σελίδα σε Παγκόσμια Μετάδοση παραστάσεις Μπαλέτου , έργα γνωστά και αγαπημένα με τη συμμετοχή σπουδαίων χορευτών αλλά και σπουδαστών της Ακαδημίας . Ευχαριστούμε!

Για πρώτη φορά , σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού Βέροιας , δεχόμαστε φωτογραφίες της πόλης μας ( σύγχρονη Βέροια μόνο ) με σκοπό να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο έγχρωμο διαδικτυακό άλμπουμ στις σελίδες μας : Η Βέροια όλων των εποχών

Φέτος , γιορτάζουμε διαδικτυακά Παγκόσμιες Ημέρες με ειδικά αφιερώματα

• 23 Απριλίου , Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν.Ημαθίας.

• 29 Απριλίου , Παγκόσμια Ημέρα Χορού σε συνεργασία με το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού και Σχολές Χορού της περιοχής μας.

• 30 Απριλίου , Διεθνής Ημέρα Jazz .. Το Veria Jazz Festival θα είναι εκεί ..μαζί μας.

Πρόγραμμα μεγάλων συναυλιών

Τετάρτη 8/4 , 9.00μ.μ.
Ζωή Τηγανούρια Αρώματα του Κόσμου

Η συνθέτης & σολίστ ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, Μένει Σπίτι και μας δίνει ραντεβού σε Live Steaming .
Συντροφιά με το ακορντεόν της και τον σύζυγό της Στέλιο Γενεράλη στα κρουστά, θα μας παίξει μουσικές επιλογές από την παράστασή της «Αρώματα του Κόσμου».


Σάββατο 11/ 4, 9.00 μ.μ.
Παντελής Θαλασσινός «Μια αγκαλιά με τραγούδια»

…Θα μας προσφέρει ο Παντελής Θαλασσινός μέσω της Ιντερνετικής συναυλίας που θα δώσει για τους φίλους του στη Σελίδα του Χώρου Τεχνών .
Από το σπίτι του θα επιδιώξει να φέρει πιο κοντά τα τραγούδια σε όλους εμάς , τους φίλους του που έχει να δει και να αγκαλιάσει μήνες...Ακόμα κι αν το Ίντερνετ δεν υποκαθιστά τη ζωντανή επαφή, μπορούν να γίνονται προσπάθειες επιβίωσης αυτής της σχέσης .. μ ένα μπουκέτο τραγουδιών ..

Δευτέρα 20/4
Ρίτα Αντωνοπούλου – «Χρόνος»
Συμμετέχει ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Η παράσταση είναι βασισμένη στο αιώνιο και θεμελιώδες για την ανθρωπότητα ζήτημα του ΧΡΟΝΟΥ που έχει απασχολήσει τους δημιουργούς από την πρώτη στιγμή που ανέτειλε στον κόσμο η καλλιτεχνική έκφραση.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιλέγει και συνδυάζει με τρόπο αριστοτεχνικό, αγαπημένα τραγούδια που έχουν άμεση ή έμμεση αναφορά στο χρόνο, με λόγο που ρέει αβίαστα και συνδέει αρμονικά τα συστατικά της παράστασης, την εξαιρετική ερμηνεία, το χιούμορ, τη συγκίνηση, τη χαρά και το παιχνίδι.
Τι είναι τελικά ο χρόνος; Ποιος τον επινόησε και με ποιο δικαίωμα;
«Ο χρόνος είναι διφορούμενος. Είναι τόσο άπειρος όσο και πεπερασμένος. Μετρήσιμος και ανυπολόγιστος, ευέλικτος και αυστηρός.»
Απαντήσεις δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν δημιουργούν νέα ερωτήματα.
"Κανείς δε μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή. Μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε σήμερα, τώρα και να κάνουμε ένα καινούριο τέλος."

Τετάρτη 22 /4, 9.00μ.μ
Γιώργος Σκηπητάρης – Αντώνης Σαρακατσάνος Flash Back

Flash back σε όσα αγαπήσαμε .. Αναδρομή στα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων ερμηνευτών … Μαρινέλλα, Χαρουλα Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ευανθία Ρεμπουτσικα, Κωστας Μακεδόνας, Ψυχή και Σώμα - Αδερφοί Τσαχουρίδη . Πιάνο , κλαρίνο και καβάλ , οι συνοδοιπόροι μας .

Πέμπτη 30 /4, 9.00μ.μ

Χρηστίνα Συριοπούλου – Μάνος Ταβλάκης Just the two of us!

Συναυλία / Αφορμή η Διεθνής Ημέρα Jazz Μουσικής
Δύο χαρισματικοί μουσικοί, ο Μάνος Ταβλάκης στην κιθάρα και η Χρηστίνα Συριοπούλου στη φωνή ενώνουν τις δυνάμεις τους, παίζοντας και αυτοσχεδιάζοντας επάνω σε γνωστά και λιγότερο γνωστά κομμάτια της τζαζ δισκογραφίας.

Διοργάνωση : ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΠΑ

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb