Logo

Κυπελλούχος χωρίς αντίπαλο στο πρωτάθλημα Αλπικών η Σοφία Ράλλη

Στην κατηγορία Παίδων ο Δημήτριος Ασβεστάς με ένα σύνολο βαθμών 142, κέρδισε τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος και του κορυφαίου αθλητή στην κατηγορία του. Μάχη έγινε για τις δεύτερη και τρίτη θέση με τους Αστέρη Μπάκα και Θεόδωρος Χαλκίδη οι οποιοί με 105 και 98 βαθμούς αντίστοιχα διεκδίκησαν μέχρι τον τελευταίο αγώνα τη δεύτερη και τρίτη θέση. Στις Κορασίδες η Μαρία Νικόλ Καλτσογιάννη πέτυχε σχεδόν το απόλυτο, ήταν η κορυφαία αθλήτρια της κατηγορίας της και με 129 βαθμούς κέρδισε τον τίτλο του 2019. Δεύτερη κατετάγει η Αναστασία Φερενίδου με 95 και τρίτη η Μαρία-Ακρίβη Μουδιώτη με 81 βαθμούς.

Στους μικρούς Παίδες ο Ιωάννης Σκλατινιώτης δεν είχε αντίπαλο κυριάρχησε και ήταν ο κυπελλούχος Ελλάδος της κατηγορίας του με 165 βαθμούς. Ο δεύτερος Απόστολος Βουγιούκας με 108 βαθμούς είχε έναν εξαιρετικό απολογισμό ενώ ο Βασίλειος Εμμανουήλ Παπακρίβος με μόλις ένα βαθμό (96 συνολικά) περισσότερο από τον Ορέστη Λουκά Σκληβανιώτη (95 βαθμούς) κατετάγη τρίτος. Στις μικρές κορασίδες η Ρεγγίνα Ελευθερία έφερε άλλον έναν τίτλο στην οικογένια Καλτσογιάννη αφού με 150 βαθμούς ήταν κυπελλούχος 2019. Η Ραφαηλία Παλάντζα με 135 βαθμούς είχε υψηλή βαθμολογία που την ανέδειξε δεύτερη κυπελλούχο. Τρίτη με 79 βαθμούς, από έξι αγωνίσματα που τερμάτισε, ήταν η Μαρία Αικατερίνη Παπαστάθη.

Στην κατηγορία Παμπαίδων με πέντε πρώτες θέσεις σε έξι αγωνίσματα, τον τίτλο του κυπελλούχου της κατηγορίας κέρδισε ο Βασίλειος Παλάντζας με 140 βαθμούς. Ο Δημήτριος Αγοραστίδης ανταμείφθηκε για την εξαιρετική του παρουσία στους αγώνες , με την δεύτερη θέση (115 βαθμούς). Τρίτος κατετάγη ο Γεώργιος Σπηλιώτης με 90 βαθμούς. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων δύο σπουδαίες αθλήτριες, οι Ευαγγελία Σκλατινιώτη και Μαρία Ουρανία Ντούσκου, έδωσαν πραγματική μάχη όλη την χρονιά με την πρώτη, για μόλις ένα βαθμό, να κερδίζει τον τίτλο της κυπελλούχου Ελλάδος 2019 με 131 βαθμούς. Τρίτη ήταν η Ελένη Ζίκου με 98 βαθμούς.

Στα σωματεία, τον τίτλο του Κυπελλούχου Σωματείου κέρδισε ο ΕΟΣ Βόλου, με συνολική βαθμολογία 1320, ο οποίος επικράτησε, σχεδόν, σε όλες τις κατηγορίες. Ο ΕΟΣ Νάουσας με 519 βαθμούς ήταν δεύτερος με υψηλή βαθμολογία κυρίως στις κατηγορίες αντρών και γυναικών. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 907 βαθμούς βρέθηκε ο ΕΟΣ Λάρισας, χάρη στην ζηλευτή του συγκομιδή βαθμών στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb