Logo

Σε διεθνή διοργάνωση στην Βουλγαρία η ομάδα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του Φιλίππου

Την ομάδα συνόδεψε η διεθνής κριτής κ.Μωυσιάδου Αικατερίνη και η βοηθός προπονήτριας κ Γερακοπούλου Αικατερίνη ενώ υπεύθυνος για όλες τις Ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ κ Βαγιόπουλος Γεώργιος ,καθώς η ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ είναι το Member A της IFAAG υπεύθυνο για την καλλιέργεια του αθλήματος στην Ελλάδα.

"Μία αξέχαστη εμπειρία για την ομάδα μας, με την παρθενική της εμφάνιση σε διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς, με συμμετοχή έμπειρων ομάδων από όλο τον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος αγωνίστηκε με νέα σύνθεση, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα. Η Ελλάδα έχει μόνο 4 χρόνια που καλλιεργεί το όμορφο αυτό άθλημα όπου ο σύγχρονος χορός και η αρμονία της κίνησης δένονται με ασκήσεις σώματος και στοιχεία ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής. Την πρώτη ημέρα με εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκαν στον τελικό ενώ τη δεύτερη μέρα δίπλα σε μεγαθήρια του αθλήματος (Ρωσία ,Φιλανδία, Βουλγαρία ,Εσθονία κλπ) είχαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.

Την ομάδα αποτελούν οι Κατσικάρη Σοφία, Κριαρά Ελπίδα, Μοτσιοπούλου Χάιδω, Νικόλτση Ελλη, Παπαζλή Σταυρούλα και Φασίδου Ξένια.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb