Logo

Επιτυχίες σε δύο διεθνείς διοργανώσεις για τους παλαιστές του Ημαθίωνα

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση ήταν το Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης “Serafim Barzakov” για 3η συνεχή χρονιά συμμετείχαν τα αγόρια της ομάδας μας κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο και μία 5η θέση. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Αποστολίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 73 κιλών παλεύοντας μάλιστα σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, ενώ ο Ευστάθιος Ξενίδης πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 59 κιλών καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση.
Ολόκληρη η αποστολή στην Βουλγαρία:
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Θωμάς στα 38 κιλά
ΤΣΑΚΥΡΙΔΗΣ Γρηγόριος στα 43 κιλά
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Κωνσταντίνος στα 53 κιλά
ΞΕΝΙΔΗΣ Ευστάθιος στα 59 κιλά
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Άγγελος στα 73 κιλά

Στο 13ο Διεθνές Τουρνουά Γυναικείας πάλης του Βερολίνου, διοργάνωση στην οποία ο σύλλογος μας συμμετείχε για πρώτη φορά, πάλεψαν οι αθλήτριες Γεωργία Γκουγκούδη και Ευδοξία Ζαφειροπούλου. Η Γκουγκούδη πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 55 κιλών νεανίδων -παρότι ακόμα κορασίδα- και κατετάγη τελικά 4η, ενώ η Ζαφειροπούλου η οποία πάλεψε πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού, ξεκίνησε με νίκη όμως στους επόμενους δύο αγώνες ηττήθηκε καταλαμβάνοντας τελικά την 8η θέση.

Την ικανοποίηση τους από την προσπάθειά της ομάδας, εξέφρασαν τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και οι προπονητές της ομάδας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb