Logo

Με επιτυχίας ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο κ. Λάζος Τερζάς. Χοροδιδάσκαλος του συλλόγου μας ο Γιάννης Σαββίδης. Τα χορευτικά τμήματα συνόδευαν με τη λύρα ο Μπάμπης Λαζαρίδης, στο νταούλι και στο τραγούδι ο Αλέξανδρος Ζουντουρίδης. Επίσης, με το νταούλι συνόδευε το μικρό χορευτικό τμήμα η Ολυμπία Αδαμίδου με την καθοδήγηση του δασκάλου της, του Αλέξανδρου Ζουντουρίδη. Τη διασκέδαση ανέλαβαν οι Παυλίδης Στάθης (τραγούδι), Τσιτιρίδης Γιάννης (τραγούδι), Αθανασιάδης Χάρης (λύρα) , Μπαϊραχτάρης Θωμάς (λύρα), Ιακωβίδης Γιώργος (κλαρίνο), Παπαδόπουλος Γιάννης (κρουστά) και ο Φουντουκίδης Δημήτρης (πλήκτρα). Στον ετήσιο χορό πραγματοποιήθηκε η βράβευση της Ολυμπιονίκη και πολυνίκη σε διεθνείς και βαλκανικούς αγώνες και επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος και σημαιοφόρο των τελευταίων χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων, της Σοφίας Ράλλη από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Νομού Ημαθίας κα. Φρόσω Καρασαρλίδου, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος , ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Ηρωικής πόλης Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ημαθίας κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης , κα Νίκη Καρατζιούλα , οι Αντιδήμαρχοι Νάουσας κ. Θεόδωρος Καρανάτσιος , κ. Σταύρος Βαλσαμίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παύλος Αδαμίδης, κα. Νόπη Τσαγκαλίδου , κα. Δώρα Μπαλτατζίδου , κ. Βασίλειος Τζουβάρας ,ο Πρόεδρος Κοινότητας Επισκοπής κ. Γρηγόριος Ορδουλίδης, η Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων κα. Χριστίνα Σαχινίδου, η Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων κα. Βούλα Τεκτονίδου, ο Πρόεδρος από το Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιος Τανιμανίδης, ο Αντιπρόεδρος από το Ιερό Προσκύνημα Παναγία Σουμελά κ. Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης , ο Πρόεδρος ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Αντώνης Καγκελίδης, ο Διοικητής Ασφάλειας Βέροιας κ. Περικλής Ορδουλίδης, ο Διοικητής Β ‘ Μοίρας Καταδρομών κ. Κωνσταντίνος Αναστασιάδης ,ο πρώην βουλευτής Νομού Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Πολιτευτής ΝΔ κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας ,ο Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Επισκοπής κ. Γεώργιος Ορδουλίδης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάουσας κ. Σταύρος Ζάχος, ο Πρόεδρος Α.Σ. Επισκοπής κ. Δημήτριος Λογγιζίδης , οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νάουσας κ. Νικόλαος Καρανικόλας , κα. Ίλια Ιωσηφίδου, κ. Γιάννης Μυλωνάς .

Επίσης , εκπρόσωποι σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, συγκεκριμένα ο Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής ‘’Κεραυνος’’, ο Σύλλογος Ποντίων Μακρύγιαλου , ο Σύλλογος Ποντίων Σαντορίνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπής «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», ο Μ.Ε.Γ.Ν.Σ. Κοπανού «Η Μίεζα», η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού, η Εύξεινος Λέσχη Μαρίνας «Η Ρωμανία», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «ΟΙ Κομνηνοί», Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης, ο Σύλλογος «Ποντιακά Νιάτα» Άνω Ζερβοχωρίου, η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, , o Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αριστοτέλης Λουτροχωρίου και ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου νιώθει την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει αρχικά, τόσο τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων όσο και το χοροδιδάσκαλό τους και τους μουσικούς. Επίσης ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.Τέλος ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και τα καταστήματα για την προσφορά τους καθώς και όλα τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά). Η ηθική σας υποστήριξη, η αγάπη, το ενδιαφέρον και η βοήθεια που εισπράττουμε από όλους εσάς σε κάθε μας εγχείρημα, είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντλήσουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Το έργο μας που δεν είναι άλλο παρά η διατήρηση και η μετάδοση της παράδοσης μας στη νέα γενιά των απογόνων του Πόντου".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb