Ελαστικά – Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Πλήρης γκάμα ελαστικών για αγροτικά μηχανήματα (τρακτέρ)

Ελαστικά – Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Πλήρης γκάμα ελαστικών για αγροτικά μηχανήματα (τρακτέρ)

Η επιχείρηση “Ελαστικά – Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτου. Εισάγει κι εμπορεύεται ελαστικά και ζάντες από τους πιο γνωστούς οίκους της αγοράς καλύπτοντας αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες σας.

Στο κατάστημα “Ελαστικών – Ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” θα βρείτε μια πλήρως ενημερωμένη γκάμα ελαστικών για αγροτικά μηχανήματα (τρακτέρ), όλων των διαστάσεων. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σας εγγυάται την μέγιστη οδηγητική ασφάλεια και την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση.

Το κατάστημα “Ελαστικών – Ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” είναι επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών VREDESTEIN (Ολλανδίας) και TATKO (Τουρκίας).

Ενδεικτικά ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων (τρακτέρ) που θα βρείτε στο κατάστημα:

TATKO AGRO-D 12.4-28 (11-28) ΜΟΝΟ 225€/τμχ

TATKO AGRO-S  600-16 ΜΟΝΟ  55€/τμχ

TATKO AGRO-S 650-16 ΜΟΝΟ 65€/τμχ

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Ελαστικά που συνδυάζουν άριστη σχέση τιμής - ποιότητας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα “Ελαστικών – Ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” και δείτε από κοντά την εμπλουτισμένη γκάμα Ελαστικών και Ζαντών!

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Επωνυμία: Ελαστικά-Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
  • Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 70-74 Βέροια
  • Τηλέφωνο: 2331073483
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
επιστροφή στην κορυφή