Logo

Σφραγίζει στην Άρτα το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του κυπέλλου ο Φίλιππος

Υψηλό κίνητρο φυσικά έχει και η ομάδα του Πρωτέα, αφού η συμμετοχή σε ένα Φάιναλ Φορ θα είναι ιστορική επιτυχία που δεν θα έχει προηγούμενο.
Πάντως ο Φίλιππος θα έχει δύο σοβαρές απουσίες, αφού θα λείψουν τόσο ο τραυματίας Κωστακίδης, όσο και ο τιμωρημένος Δομπρής που στα τελευταία ματς είναι από τους κορυφαίους της ομάδας.

Ο προπονητής του Πρωτέα Γιάννης Αρβανίτης είπε: «Είναι σαφές πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο Φίλιππος. Εμείς θα εξαντλήσουμε όσα περιθώρια μας δώσει το παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει πάει καλά η χρονιά, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Πιστεύω ότι θα πρέπει προσπαθήσει αρκετά ο Φίλιππος για να κερδίσει. Αν θέλουμε να έχουν ελπίδες πρόκρισης, κύρια πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας, δεχόμαστε πολλά γκολ. Έχουμε δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω η εικόνα μας αύριο θα είναι καλή».

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης σχολίασε: «Σίγουρα έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Θα δώσουμε την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται. Θεωρητικά εύκολα ματς δεν υπάρχουν. Εμείς προετοιμαζόμαστε να δώσουμε 100% και να πάρουμε την πρόκριση.
Οπωσδήποτε το Κύπελλο είναι ένας στόχος και μας ενδιαφέρει πολύ».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb