Logo

Συμβουλές για αλάνθαστο ανδρικό στυλ

Πρώτα απ’ όλα, η σημαντικότερη συμβουλή είναι να δοκιμάζετε τα ρούχα πριν τα αγοράσετε. Θα δείτε έτσι την εφαρμογή τους πάνω σας, ώστε να μη βρεθείτε μετά προ εκπλήξεως και έχετε αγοράσει κάτι που δε σας ταιριάζει.

Όταν χρειάζεται να αγοράσετε κουστούμι (καθώς όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα) καλό είναι να επενδύσετε πρώτα σε κλασικά και ασφαλή χρώματα, όπως το μαύρο, το γκρι ή το σκούρο μπλε. Όλα τα παραπάνω ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και είναι διαχρονικά και κομψά.

Πολύ σημαντικός είναι επίσης και ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξετε τα αθλητικά σας παπούτσια. Θα πρέπει να είναι μοντέρνα και με στυλ ώστε να συνδυάζονται εύκολα με όλα τα τζιν και υφασμάτινα παντελόνια σας, ώστε να είστε πάντα καλοντυμένοι. Σε σχέση με τα παπούτσια σας, θα πρέπει πάντα να φροντίζετε ώστε να διατηρούνται καθαρά. Ο συχνός καθαρισμός τους θα τα κάνει να μοιάζουν πάντα σαν καινούρια!

Σε σχέση τώρα με το τζιν παντελόνι, το οποίο αποτελεί βασικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας, θα σας πρότεινα να πειραματιστείτε με νέα χρώματα πέρα από το μπλε, όπως είναι το μαύρο, το γκρι ή πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε. Είναι όλα εξίσου ευκολοφόρετα και θα ανανεώσουν το ντύσιμό σας.

Μία ακόμα συμβουλή η οποία θα σας βοηθήσει είναι η αγορά -εάν δεν έχετε ήδη- ενός κλασικού λευκού ή γαλάζιου πουκάμισου. Τα συγκεκριμένα χρώματα ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και με αυτά θα είστε πάντα καλοντυμένοι.

Για πιο επίσημες περιστάσεις, αυτό που θα σας προτείνω είναι να συνδυάσετε τη ζώνη σας με τα παπούτσια σας, ώστε να είναι σε ίδια ή κοντινή απόχρωση. Η ζώνη καθώς και ο σωστός συνδυασμός της με τα παπούτσια θα αναδείξει το στυλ σας και θα είστε πολύ κομψοί σίγουρα.

Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, θα σας πρότεινα να μην υιοθετείτε το αθλητικό ντύσιμο του γυμναστηρίου ή της προπόνησης. Για μία καθημερινή casual εμφάνιση, είναι καλύτερα να φορέσετε ένα τζιν παντελόνι και ένα T-shirt ή ένα μπλουζάκι.

Τέλος, θα σας προτείνω να μη φοβηθείτε τα έντονα χρώματα στα ανδρικά ρούχα σας, καθώς θα δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στις εμφανίσεις σας και θα τις ορίσουν εξ αρχής. Τα έντονα χρώματα μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και να αναδείξουν τον τόνο του δέρματός σας.

Όπως και αν επιλέξετε να ντυθείτε, απλά ακολουθώντας τις συμβουλές μου θα έχετε ένα αλάνθαστο στυλ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb